2777
2789

همش رو استقلال پسر تاکید دارن.  از بچگی پسراشونو میفرستن بیرون کار کنن.  حتی اکه پسر ادامه تحصیل هم بده میگن کار و دانشگاه با هم. 

ولی دخترا رو نمیذارن از بچگی کار کنن و مستقل بار بیان.  در بهترین حالت میگن درس بخون حداقل لیسانسو بگیر و تازه ۲۲، ۲۳ سالگی برو سر کار.  خانواده ی من که میگن دکترا بگیر و تازه سی سالگی شروع کن به زندگی. 

از ما دخترا یه موجوده وابسته میسازن. 

من الان ۲۲ سالمه تو تحصیل و علم و دانش یه برنده تمام عیارم ولی تو پول و شغل یه بازنده م فعلا. 

هفت سالم بود دستبند درست میکردم به دوستام میفروختم.  از همون موقع مغز اقتصادی داشتم ولی مامانم همه دست بندامو پاره کرد که نفروشم و درسمو بخونم. 

تو دوران راهنمایی سفارش طراحی چهره قبول میکردم و درآمد داشتم ولی مامانم جلومو گرفت و گفت که باهوشم و درس بخونم. من ۲۲ سالمه و هیچی ندارم ولی داداشم که ۳۲ سالشه با تلاش و زحمت خودش دو تا خونه و ماشین داره.  مامانم میگه تو بچه ای تو هم همسنه داداشت بشی به همه چی میرسی. 

ولی من خیلی آدم عجولیم. 

فعلا ک نتیجه اش خراب شده یکی در میون بچه ننه و خیانت کار شدن این پسرا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدر مادر های سمن سم خالص 

نمیزارن با دوستام بیرون برم عذابم میدن از جفتشون بدم میاد

ای کاش پدر مادر نداشتم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

چون احتمالا کسی به درسشون اهمیت نمیداده میخوان واسه بچه هاشون اینجوری جبران کنن و تاکید کنن رو درسشون

با اینکه درست نیست و تو همه چی باید تعادل داشت

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

با تمام حرفات موافقم 

اما عزیزم یادت باشه تو هنوز همون دختری با مغز اقتصادی بالا  و زرنگ و باهوش 

۲۲ سالته  هنوز ،برا شروع خیلی هم خوبه 

مسابقه نیست که بگی عقب افتادم 

بجا اینکه حسرت بخوری دست بکارشو 

میدونم اوضاع زیاد مناسب نیست اما میتونی تو 

از الان شروع کن ۲۲ سالته به کسی ربطی نداره بخوای درس بخونی یا کسب درامد کنی الان اصلا دیر نیست از ال ...

دقیقااا همینکارو میکنم. 

البته خودم هم بچه و خر و نادون بودم فکر میکردم اگه نمره هام بیست باشه بهترین شغل با بهترین درامد ها نصیبم میشه ولی الان میبینم مدرک فقط در حد دو سه میلیون  تو درامد ماهانه تاثیر داره 

با تمام حرفات موافقم اما عزیزم یادت باشه تو هنوز همون دختری با مغز اقتصادی بالا و زرنگ و باهوش ۲۲ س ...

مرسییی از این همه انرژی مثبتت 😭😭

واقعا حس میکنم زندگیمو باختم.

حس پیر شدن دارم. 

ولی خیلیا حتی از چهل سالگی شروع کردن و تو پنجاه سالگی موفق شدن 

چون احتمالا کسی به درسشون اهمیت نمیداده میخوان واسه بچه هاشون اینجوری جبران کنن و تاکید کنن رو درسشو ...

میدونی چون زمان خودشون با درس خوندن موفق میشدن فکر میکنن الانم اونجوریه