2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 90 پست
😐امین حیایی شون هم حداقل ۲ ۳ تا دندون خرابه داره

ای خدا😂

معیارام چی میشه پس

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من میگم دهنتو باز کن وضع دندوناتو ببینم 😐😐😐

خوب میکنی والا این دوره باید زرنگ بود

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

من از قند و شیرینجات بدم میومد اتفاقا نمیدونم چرا خراب شده بودن الانم ک باردارم فک کنم قراره یه دور ...

اوه اوه مکمل بخور بعد زایمان مولتی و کلسیم و دی بخور زیر نظر دکتر...زایمانو شیردهی خیلی تاثیر داره

حالا کو خواستگار که دخترا دندونشو بشمرن والله تو فامیل ما پر از دختر مجرد سن دار . اینا چیه مد میکنن ...

خب همینه دیگه 

من یه دایی مجرد دارم برا هردختری میریم دختره یه ایرادی میگیره حالا دخترا چند ساله؟ ۳۰ ب بالا

والا ایراد الکی میگیرن مجرد میمونن 

خوب این نشد جواب ملاک هات رو بنویس ببین چندمی یه حالا هر وقت خواستگار اومد ببین اولی ها رو داره تا ب ...

عزیز جان جدا از شوخی بخدا اصلا ازدواجی نیستم سنمم کمه ۲٠ هستم

ولی خب به ذهنم یهو رسید که دندون هم مهمه و این نتیجه گیری کردم ازش 

ک همه گفتن نه و فلان

اوه اوه مکمل بخور بعد زایمان مولتی و کلسیم و دی بخور زیر نظر دکتر...زایمانو شیردهی خیلی تاثیر داره

مرسی گلم فعلا دکی گفته اسید فولیک ولی ان شاالله بعد زایمان یادم باشه 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خب همینه دیگه من یه دایی مجرد دارم برا هردختری میریم دختره یه ایرادی میگیره حالا دخترا چند ساله؟ ۳۰ ...

نه حالا به اسی برنخوره کلی میگما شوهر نیس کلا. دخترا میگن  بو میده🤣

به بچه برادرم میگیم ۳۲ سالت شد بیا زن بگیر خونه ماشین شغل خوب میگه عمه همه جوره ریخته مریضم سر درد برا خودم بتراشم دخترای این دوره زندگی کن نیستن . زیر بار نمیرن...

نه حالا به اسی برنخوره کلی میگما شوهر نیس کلا. دخترا میگن بو میده🤣به بچه برادرم میگیم ۳۲ سالت شد ب ...

شوهر به درد نخور زیاده 

شوهر خوب نیست