من که خودم ازدواجی نیستم ولی سوالم اینه توی بحث ازدواج
ایا با پسری که دو یا چهار تا دندونش پر کرده ازدواج میکنید؟
اصلا به این چیزا دقت میکنید؟
تو بحث ازدواج باید همین قدر سخت گیر بود
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
خوب این نشد جواب ملاک هات رو بنویس ببین چندمی یه حالا هر وقت خواستگار اومد ببین اولی ها رو داره تا ب ...
عزیز جان جدا از شوخی بخدا اصلا ازدواجی نیستم سنمم کمه ۲٠ هستم
ولی خب به ذهنم یهو رسید که دندون هم مهمه و این نتیجه گیری کردم ازش
ک همه گفتن نه و فلان
اوه اوه مکمل بخور بعد زایمان مولتی و کلسیم و دی بخور زیر نظر دکتر...زایمانو شیردهی خیلی تاثیر داره
مرسی گلم فعلا دکی گفته اسید فولیک ولی ان شاالله بعد زایمان یادم باشه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
خب همینه دیگه من یه دایی مجرد دارم برا هردختری میریم دختره یه ایرادی میگیره حالا دخترا چند ساله؟ ۳۰ ...
نه حالا به اسی برنخوره کلی میگما شوهر نیس کلا. دخترا میگن بو میده🤣
به بچه برادرم میگیم ۳۲ سالت شد بیا زن بگیر خونه ماشین شغل خوب میگه عمه همه جوره ریخته مریضم سر درد برا خودم بتراشم دخترای این دوره زندگی کن نیستن . زیر بار نمیرن...
نه حالا به اسی برنخوره کلی میگما شوهر نیس کلا. دخترا میگن بو میده🤣به بچه برادرم میگیم ۳۲ سالت شد ب ...
شوهر به درد نخور زیاده
شوهر خوب نیست