ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 عنوان یعنی کسی نیست بهم فیزیک یاد بده یک پودمانه🥺🥺 285 بازدید | 13 پست فیزیک دهم فنی حرفه پودمان یکدرمورد نمدونم یکا نماد عملی جمع برادری و........ بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜 1403/08/09 | 14:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 یادت میدم روبیکا و شاد دارم فقط میتونی آیدی بدی بهت پیام بدم 🥺💛 بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 سلام عزیزم کجا مشگل داری من میتونم کمکت کنم سلام گل معلمم اصلا معلم خوبی نیست از درس چیزی نفهمیدم معلممون یا غایب میشه یا کلا میاد فقط جزوه میده میره 🥺 بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 عزیزم امتحان داری؟ امتحانت کی هست؟ سلام من امتحانم شنبه هس بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
پلنگ____صورتی عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 860 سلام گل معلمم اصلا معلم خوبی نیست از درس چیزی نفهمیدم معلممون یا غایب میشه یا کلا میاد فقط جزوه میده ... کجا مشکل داری عزیزم؟فیزیک دهم اسونه من خودم تجربیم هر جا مشکل داری بگو برات توضیح بودم
پریان74 عضویت: 1397/05/03 تعداد پست: 17311 عزیزم منم میتونم توی درسای محاسباتی مثل ریاضی و فیزیک و ... کمکت کنم. فقط باید چند روز زودتر بهم بگی تا برنامه م رو اوکی کنم.
رز_بنفش_موقت عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 10588 روبیکا و شاد دارم فقط میتونی آیدی بدی بهت پیام بدم 🥺💛 درخواست دوستی بده بفرست ایدیت سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
ساراگل_۲۹ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 3080 سلام گل معلمم اصلا معلم خوبی نیست از درس چیزی نفهمیدم معلممون یا غایب میشه یا کلا میاد فقط جزوه میده ... از سایت الا تدریس محمدرضا یکاری رو نگاه کن. من تونستم با اموزشش ۶۰درصد تو کنکور بزنم. تو که جای خود داری ....
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 عزیزم منم میتونم توی درسای محاسباتی مثل ریاضی و فیزیک و ... کمکت کنم. فقط باید چند روز زودتر بهم بگی ... شنبه امتحان فیزیک دارم یکشنبه زبان و ریاضی فیزیک ریاضی مشکل دارم بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
پلنگ____صورتی عضویت: 1401/02/03 تعداد پست: 860 از سایت الا تدریس محمدرضا یکاری رو نگاه کن. من تونستم با اموزشش ۶۰درصد تو کنکور بزنم. تو که جای خود ... واقعا60درصد زدی؟