2777
2789
گیریم صبح تا ظهر سر کار هستی مثلا تا ساعت 1 ظهر باید سرکار باشی کم کم ! ساعت دو میرسی خونه خستگی کار ...

عجب گیری دادیا ولش کن حالا هس یا نی 😉

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
گیریم صبح تا ظهر سر کار هستی مثلا تا ساعت 1 ظهر باید سرکار باشی کم کم ! ساعت دو میرسی خونه خستگی کار ...

چرا فکر میکنید یه نفر نمیتونه عزیزم توانایی و قدرت هر بدن با هم فرق داره دوست عزیز انشالله تو هر سه موارد عالی باشن سخت نگیر به تاپیک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من چند تا لک اطراف چشمم دارم ، منافذ باز کمی روی گونه م دارم و پوستم یکدست نیست یعنی روشن و تی ...

روتین داری؟؟؟ 

از ضد آفتاب استفاده میکنی؟ 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

شما فکرکنم خودت تنبل تشریف داری باورنمیکنی والا من توروز شش ساعت  تا 8ساعد سرپا توکلاس تدریس میکنم دوباره بعدازظهرم دو تا سه ساعت تدریس خصوصی دارم اونم تو تهران که زمان زیادی هم تو راه سپری میکنم  

با پارتی رفتید؟

نه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

روتین داری؟؟؟ از ضد آفتاب استفاده میکنی؟

ژل شستشو صورت درمالیفت استفاده میکنم و ضدآفتاب دکتر ژیلا و یه مرطوب کننده معمولی .

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

ژل شستشو صورت درمالیفت استفاده میکنم و ضدآفتاب دکتر ژیلا و یه مرطوب کننده معمولی .

ببین اصلا پوستتو با آب داغ نشور 

قبل استفاده از ژل شستشو اگ ارایش داشتی حتما با میسلار واتر پاک کن تا منافذت تمیز بشه 

بعدش از تونر کنترل منافذ استفاده کن 

بعدش حتما آبرسان بزن تا کدری پوستت اوکی بشه 

بعدش باید مرطوب کننده بزنی 

ضد آفتاب زیاد برند خوبی نیست 

لافارر 

سی گل 

ویتالیر 

سنتلا 

بیوتی اف جوسان

اینا برندای بهتری هستن اگ تونستی تهیه کنی  

یکی از دلایل لک های دور چشم البته اگ داخلی نباشه همینه ک ضد آفتاب قدرت محافظت نداره 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
ببین اصلا پوستتو با آب داغ نشور قبل استفاده از ژل شستشو اگ ارایش داشتی حتما با میسلار واتر پاک کن تا ...

مرسی عزیزم ضدآفتابم باید حتما بی رنگ باشه؟ این مارک هایی که گفتین محافظت خوبی دارن؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

مرسی عزیزم ضدآفتابم باید حتما بی رنگ باشه؟ این مارک هایی که گفتین محافظت خوبی دارن؟

اره 

ببین ضد آفتاب هرچقدر رنگی تر باشه درصد محافظتش کمتر میشه 

ولی اگه کرمپودر استفاده میکنی فعلا یه مدت اصلا نزن چون منافذت بیشتر باز میشه بجاش ضد آفتاب رنگی بزن

اره ببین ضد آفتاب هرچقدر رنگی تر باشه درصد محافظتش کمتر میشه ولی اگه کرمپودر استفاده میکنی فعلا یه م ...

نه اصلا کرمپودر استفاده نمیکنم از این مارکایی که گفتید رنگیشونو میخرم. 

تونر منافذ هم لطفا معرفی کنید و یه آبرسان قیمت مناسب