2777
2789
نه اصلا کرمپودر استفاده نمیکنم از این مارکایی که گفتید رنگیشونو میخرم. تونر منافذ هم لطفا معرفی کنید ...

ویتالیر برند مناسبه کیفت خوبی هم داره 

پیکسی هم تونر خوبی داره 

همینطور لافارر 

آبرسان وچه هم درصد آبرسانیش بالاس و نسبت به قیمتش اوکیه 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
ویتالیر برند مناسبه کیفت خوبی هم داره پیکسی هم تونر خوبی داره همینطور لافارر آبرسان وچه هم درصد آبرس ...

وچه قبلا داشتم بازم میخرم مرسی عزیزم اگه مرطوب کننده ای هم میشناسید که پوست رو تیره نمیکنه معرفی کنید لطفا

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وچه قبلا داشتم بازم میخرم مرسی عزیزم اگه مرطوب کننده ای هم میشناسید که پوست رو تیره نمیکنه معرفی کنی ...

من کزارکس 

و کلینیک راضی بودم ازشون 

آبرسان کزارکس هم خیلی خوبه من راضی بودم ازش 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
من کزارکس و کلینیک راضی بودم ازشون آبرسان کزارکس هم خیلی خوبه من راضی بودم ازش

مرسی عزیزم ♥️ 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

چرا فکر میکنید یه نفر نمیتونه عزیزم توانایی و قدرت هر بدن با هم فرق داره دوست عزیز انشالله تو هر سه ...

اصلا قدرت بدنی ایشون غول هست ، والا دیگه نمیتونه که تعداد ساعات شبانه روز را عوض کنه بیست و چهار ساعت بیشتر نداریم شبانه روز مشخصه هیچ شخصی ام با این شرایط موجود نیست شما دیدی معرفی کن ماهم آشنا شیم 

شخصی که ماما باشه همزمان آنلاین شاپ و همزمان تریدر ؟؟؟ اصلا حیطه ی کاری اینا جداست هیچ مامایی نمیاد تریدر بشه خب وقتی صحبت ها بیشتر شبیه طنز و جوک هست و جای عمومی هست منم برام سوال بود که واقعیته یا فانتزی طرفه 

🍁

شما فکرکنم خودت تنبل تشریف داری باورنمیکنی والا من توروز شش ساعت تا 8ساعد سرپا توکلاس تدریس میکنم د ...

تنبل نیستم من کار میکنم ولی اینکه طرف سه حوزه ی مختلف رو که من خودم با دوتاش اشنا هستم را مخلوط هم کرده درست نیست و هیچکس هم نمیتونه همزمان این حوزه ها را کار کنه

ارز دیجیتالی و ترید یه دنیای بزرگی هست 

من برنامه نویسم و میشناسمش

و حوزه ی انلاین شاپ هم حوزه ی بزرگتری

الان یکی بیاد بخاد جفت اینارو کار کنه کم میاره یعنی هیچکسی نیست که همزمان انلاین شاب داشته باشه و ترید هم بکنه مگه اینکه اسکمر ( دززد ) باشه و اسمشون رو فقط یدک بکشه

حالا مامایی هم که به اینا چسبونده اصلا از مهالات ممکنه

شما کلاس تدریس میکنی ؟ افرین اوکی حالا میتونی بعد از کار تدریس تشریف ببری بیمارستان و یه شیفت پرستاری بکنی ؟ گیریم اونم تونستیم کی وقت میکنی بری بازار از عمده فروشی ها جنس بخری و بیاری انلاین شاپ بزنی اصلا گیریم اونم زدی اصلا با سرعت نور حرکت کردی فقط اینو بگو که مشتریان و انلاین شاپ رو کی مدیریت میکنه ؟ حرف مفت چرا میزنید

🍁

تریدر چیه؟

ترید یعنی خرید و فروش ارز های دیجیتالی . طرف باید گرگ دنیای ارز دیجیتالی و صرافی ها باشه . روزانه حداقل هشت ساعت وقت بزاره . چشاش تو کامپیوتر و گوشی باشه همش . ممکنه بیشتر اوقات ضرر هم بده پس باید ادم صبوری باشه . ضمن اینکه تخصص اشنایی با دنیای ارز دیجیتالیو صرافی ها را نیاز داره

هولدر هم به سرمایه گذار حوزه ی ارز دیحیتالی میگن که سرمایه میزاره برای بلند مدت

حالا این تریدر واقعی بود که گفتم ولی گویا جدیدا برای پز دادن و لاف زدن از کلمه ی تریدر هم استفاده میشه

یکی ماما باشه از اون ور انلاین شاپ باشه از اون ورم تریدر

خداییش گرگ وال استریت از این غلطا نمیکرده خخخخ من نمیدونم از دروغگویی چی میرسه به ادم ها

🍁

ترید یعنی خرید و فروش ارز های دیجیتالی . طرف باید گرگ دنیای ارز دیجیتالی و صرافی ها باشه . روزانه حد ...

😂😂چی بگم والا .مرسی از توضیحاتت.من آدم اصلااا صبوری نیستم 😐😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️