2777
2789
اسکین تراپیست

عههه یه سوال من چند روز بعداز لیزر میتونم برم فیشیال؟

و اینکه پوستم مشکلی نداره فقط دماغم جوش سر سیاه داره و یکم شاداب نیست سفید بی روح😐 ماهی یبار برم یا زیاده؟

💍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عههه یه سوال من چند روز بعداز لیزر میتونم برم فیشیال؟و اینکه پوستم مشکلی نداره فقط دماغم جوش سر سیاه ...

فیشال هر 28 روز یکبار باید برید 

یک هفته 

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

حسابدار

یه وقتایی هم میان پیشم میکاپ و شنیون انجام میدم

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

صبح تا ظهر بیشتر سر کار نیستم...فیلم هم نمیبینم.چون وقتشو ندارم

گیریم صبح تا ظهر سر کار هستی مثلا تا ساعت 1 ظهر باید سرکار باشی کم کم ! 

ساعت دو میرسی خونه خستگی کار نداری ؟ میدونی مامایی چقدر سختی داره و کارش سنگینه من فامیلمون هست بعد از کار دیگه نای دوش گرفتن نداره بعد شما میشنی هم انلاین شاپ مدیریت میکنی هم تریدر ؟

تریدر خودش شش هفت ساعت مداوم در روز زمان نیاز داره تا یه پولی دربیاره 

و اینکه انلاین شاپ رفتن به عمده فروش خرید وسایل مدیریت فروشگاه پاسخگویی مشتری ارسال بسته ها از پست

ایسگاه کردی ؟

🍁

مادر بودن

حقیقتا سخته

مرخصی نداره

حقوقم نداره

از همه بدتر شغل محسوب نمیشه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

فیشال هر 28 روز یکبار باید برید یک هفته

عزیزم من چند تا لک اطراف چشمم دارم ، منافذ باز کمی روی گونه م دارم و پوستم یکدست نیست یعنی روشن و تیره س باید چیکار کنم؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

مامایی شغل اول..آنلاین شاپ دوم. تریدر سوم🔥

تریدر چیه؟

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️