2777
2789
عنوان

لعنت به بدنم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 99 پست
منم دقیقا همه چی ب تنم شلخته دیده میشه😔 اونقدام پولدار نیستیم بهترین لباسارو ک ب تنمون بشینه بخریم ...

همش میگن استایل خودتو پیدا کن استایل پول میخواد بابا😁

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
و من از چاقی بیشتر توقات لباسی که دوست دارم نمیتونم بگیرم یا مثلا مانتو میگیرم سایز شونه 36 هست سایز ...

منم از چاقی بدم‌میاد متوسط خوبه دوست داشتم فقط یکم پاهام و باسنم‌ پرتر میبود اما نمیشه ک نمیشه😔

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همش میگن استایل خودتو پیدا کن استایل پول میخواد بابا😁

اره بخدا دیشب رفتم یه کافشن پوشیدم ۴ میلیون ☹️ یا چیزایی ک خوشم میومد ۲ ب بالا بود رفتم یه ۴۰۰ تومنی خریدم قشنگه ها اما ب من نمیاد 

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

منم از چاقی بدم‌میاد متوسط خوبه دوست داشتم فقط یکم پاهام و باسنم‌ پرتر میبود اما نمیشه ک نمیشه😔

البته ما جای اشتباهی به دنیا اومدیم خارج واسه لاغر استخونیا غش و ضعف میکنن ولی ایرانیا اعتقاد دارن زن باید خوشکل باشه یه کمی هم تپل باشه🤣

منم چند روزه بابت هیکلم افسرده ام ، البته چاق نیستم و تناسب اندام دارم پایین تنه ام بزرگتره ، اما از وقتی فشن شوی ویکتوریا رو دیدم و آدربنا رو دیدم فعمیدم ژن برتر چیه 🫠

منم دقیقا همه چی ب تنم شلخته دیده میشه😔 اونقدام پولدار نیستیم بهترین لباسارو ک ب تنمون بشینه بخریم ...

دقیقا
من هم خانوادم حساسن هم پول نمیدن لباس مناسب خودمو بگیرم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 ...

منم از بارداری اضافه وزن دارم 

ولی بالا تنه و پایین تنه ام یکسان هست 

ولی میدونم بخوام لاغر کنم و رژیم بگیرم صورتمو سر شونه هام زود آب میشه 

اره بخدا دیشب رفتم یه کافشن پوشیدم ۴ میلیون ☹️ یا چیزایی ک خوشم میومد ۲ ب بالا بود رفتم یه ۴۰۰ تومنی ...

کاپشن های بادی نگیر از این پارچه ایا که داخلش استر داره بگیر شلوارم یا بگ یا همین بوت کات بعد سعی کن کاپشنت کمرش کش یا نخ داشته باشی بکشی کمرش جذب شه خیلی خوب میشه کمرت و باریک نشون میده پاها هم که تو اون شلوارا لاغریش معلوم نمیشه

یعنی بالاتنت از این عکسم لاغرتره؟

اره
سینه ندارم اصلا
بدنمم حجم نداره
وقتی لباس میپوشم انگار لباسو انداختی رو چوب رختی انقد بدنم کم عمقه😂😂
این خوش فرمه هیکلش
سینه داره باسنش هم پهنه هیلکش خوبه
من فقط پایین تنه دارم