2777
2789
عنوان

لعنت به بدنم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 99 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا خوشبحالت من آرزومه بتونم یک کیلو کم کنم.چیکار کردی لاغر شدی؟مخصوصا پاهات.ران

نه تورو خدا نگو خوشبحالت 😔 اگه بدونی چقد ناراحتم🥺

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

من هروقت چاق میشم از پایین تنه چاق میشم بالاتنه لاااااغر ارزومه دستام و شونه هام یکم چاق شن ولی نمیش ...

همچین ارزوی نکن همه هم میدونن چنین اندامی فوق العادست ارزوهای بیخود نکن ☹️اینو ببین بالاش استخونه پاهاش 😍

من میخام لاغر بشم ولی نمیتونم همش در حال خوردن هستم خیلی اضافه وزن دارم.چیکار کردی لاغر شدی؟😢😢😢😢

کاربری سال ۹۶ هستم.
امروز میرم تن میزنم ببینم بهم میاد

اره بپوش منم از لاغری رنج میبرم ولی از همین شلوار ها گرفتم در کل درکت میکنم من لاغرم ولی استخون بندیه شونه و ترقوه ام بزرگه بعد پاها لاغررر یه چیز مسخره ایه بخدا 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من درکت میکنم
اون روز عروسی رفتم همه انداما خوب و پر لباساشون به تنشون خوشگل بود
من لاغر و ریز:/لباسمم بهم شلخته لود

اره بپوش منم از لاغری رنج میبرم ولی از همین شلوار ها گرفتم در کل درکت میکنم من لاغرم ولی استخون بندی ...

اره دقیقا ما خانوادگی همین مدلی هستیم خیر سرم گفتم حداقل خودمو لاغر نگه دارم ک همه جام لاقل لاغر باشه😔

من درکت میکنم اون روز عروسی رفتم همه انداما خوب و پر لباساشون به تنشون خوشگل بودمن لاغر و ریز:/لباسم ...

منم دقیقا همه چی ب تنم شلخته دیده میشه😔 اونقدام پولدار نیستیم بهترین لباسارو ک ب تنمون بشینه بخریم 🤷🏻‍♀️

همچین ارزوی نکن همه هم میدونن چنین اندامی فوق العادست ارزوهای بیخود نکن ☹️اینو ببین بالاش استخونه پا ...

اگه اینجوری باشه که غمی ندارم
از بالاتنه خیلیییی لاغرم دستای خیلی لاغر عین دست بچه سه ساله میمونه
دستام هم استخوانین رگای دستم مشخصه از لاغری
نه ساعت نه انگشتر هیچی نمیتونم بپوشم
سینه هم ندارم دیگه بدتر☹️

من میخام لاغر بشم ولی نمیتونم همش در حال خوردن هستم خیلی اضافه وزن دارم.چیکار کردی لاغر شدی؟😢😢😢😢

همون دیگه نباید بخوری تا میتونی سالم خوری کن 

منم از لاغری مینالم دیگه🫤

و من از چاقی بیشتر توقات لباسی که دوست دارم نمیتونم بگیرم یا مثلا مانتو میگیرم سایز شونه 36 هست سایز شکم 42 . فکر کن بعد میای  42 میگیری سر شونه آویزون میمونه . برو خدا رو شکر کن لاغری . لاغری از چاقی بهتره . بچه های برای شلوار راهکارهای خوبی بهت دادن استفاده کن اگر هم باشگاه بری قطعا  اندامت بهتر میشه

اگه اینجوری باشه که غمی ندارماز بالاتنه خیلیییی لاغرم دستای خیلی لاغر عین دست بچه سه ساله میمونهدستا ...

یعنی بالاتنت از این عکسم لاغرتره؟