2777
2789

کلاس اول کلا مریض شد نصف بیشتر سال و مدرسه نرفت

هیچی یاد نگرفت ،استثنا ها رو اصلا بلد نیس ،ا ربط و بلد نیس کلمه ها رو میچسبونه به هم،‌‌‌ او و و رو یاد نگرفته ،چیکار کنم چجوری یادش بدم 

واسم دعا کنید لطفا🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزم . دختر کوچیکه منم سوم هست . شما که بچه ات توی این شرایط خاص درس خونده باید حتما تابستونا رو اصولی باهاش کار میکردی . معلم خصوصی براش میگرفتی یا خودت یا یکی هماهنگ میکردی باهاش کار کنی . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خودت شروع کن خونه توضیح بده

از یه طرف معلم تکلیف میده اینم بلد نیس که بنویسه فقط سر هم می کنیم میره ،روشی سراغ نداریدیا  اپلیکیشنی چیزی 

واسم دعا کنید لطفا🙏

من ده سال ارشد گرفتم نمی‌دونم مدرکم کجا هست. خودتون رو عذاب ندید. کم کم وقت بذارید پله پله همه چی درست میشه. خواهر من پسرش ۳سالشه هنوز نمیتونه صحبت کنه، تازه یاد گرفته میگه خاله.

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

اگه میتونی براش معلم بگیر کتاب کلاس اول رو باهاش کار کنه،،، خواهر شوهر من معلمه کلاس چهارمه میگفت شاگرد من همینجوری بود بنده خدا خودش زنگای تفریح کتاب کلاس اول رو از اول باهاش کار کرده بود بچه اوکی شد

باید میزاشتی کلاس اول دوباره بخونه.چرا فرستادیش سال بالاتر .؟

اپ آموزشی،نصب کن.خودت آموزش ببین واسه اونم بزار یاد بگیره....بعدشم خوندن .نوشتن.یکم فرق دارن با هم حداقل تابستون باهاش کار میکردی.....حالا بچه ی من گفت دوست ندارم تابستون کلاس باشگاه برم....بجاش یه دفتر ۶۰برگ تموم کرد.از حل جمع تفریق....سرمشق میزاشتم .می‌نوشت....واسه اینکه یادش نره اینکارو کردم....

خودتون تنبلی کردید انگار

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
تا اول و یاد نگیره طفلی نمیره بالاتر چرا دوم گذاشتی بره مدرسه باید دوباره اول رو میخوند براش معلم خص ...

ریاضی و بقیه درس هاش خوبه 

قبولش کردن ،خودمم فک میکردم تو روحیه اش اثر منفی میزاره تکرار پایه نکردم جثه اش هم بزرگه،ولی الان داریم اذیت میشیم 

واسم دعا کنید لطفا🙏