2777
2789
عنوان

جهاز برون

115 بازدید | 10 پست

جمعه جهازمو میان ببرن خانواده شوهرم گفتن میخواعیم ناهار بدیم تعداد بگید خودشون ۱۰ نفرن بعد مامانم اینا میگن ما ۳۲ نفریم همه هم بچه به نظرتون زیاد نیست؟؟؟ باید یه کسایی بیان کمک کنن جهاز بچینیم نه اینکه بیان اونجا یه عالمه بچه با خودشون بیارن چه خبره اخه؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینو میگم....میگم فقط زناشون بیاد بچه کجا میاد یا شوهراشون 😑

شوهراشونم میان؟؟  این یه رسم خانومانه ست نهایتا پدر و برادر شما یا آقای داماد برای جابجایی وسایل بزرگ میان و سریع میرن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

شوهراشونم میان؟؟ این یه رسم خانومانه ست نهایتا پدر و برادر شما یا آقای داماد برای جابجایی وسایل بزر ...

خب حرف منم همینه زنگ زده انگار دایی هام میخوان بیان ...عمومم به خدا خجالت میکشم به شوهرم بگم این همه ادم بعد به مانانم میگم تو اون خونه جا نمیشن اینقدر اونجا اپارتمانه نباید سر و صدا کنن بچه نیاد مرد هم حق ندارن بیان فقط شوهرم خودم و بابام میگه اشکال نداره میرن خونه پدرشوهرت 😑😑😑

خب حرف منم همینه زنگ زده انگار دایی هام میخوان بیان ...عمومم به خدا خجالت میکشم به شوهرم بگم این همه ...

اصرارشو درک نمیکنم واقعا 

خودش چطوری روش میشه 😅

نمیدونم به خدا دست به دست دادن ابرو منو ببرن😑😑 خجالت میکشم خودم

یا متقاعدشون کن یا اگه کوتاه نیومدن دیگه انقد به خودت سخت نگیر بی خیال یه روزه تموم میشه میره

به شوهرت بگو رسم داریم همه مامان بابامو مارو گفتن الان مجبوریم بگیم

یا متقاعدشون کن یا اگه کوتاه نیومدن دیگه انقد به خودت سخت نگیر بی خیال یه روزه تموم میشه میرهبه شوهر ...

😑😑 اونجا جا نمیشن 😖 تو اپارتمان خونم 😖طبقه سوم بچه ها سر و صدا نکنن اگه کردن خودم باید برخورد کنم

توی اون مهد کودک چطوری می خواهی جهیزیه بچینی؟!به مادرتون بگید اونی که می خواد نهار بده تعدادشون یک س ...

به خدا نمیفهمن میگه اصلا ما برای ناهار نمیاییم بعد ناهار میاییم 😑  میگم اونجا نمیشه زیاد شلوغ باشه بزنن وسیله هامم بشکنن هیچی دیگه😑