2777
2789

📌نادیده گرفتن خود شامل موارد زیرنیز می شود:

۱. وقتی اذیت میشی ولی چیزی نمیگی

۲. بابت چیزهایی که تقصیر تو نبوده دائم عذرخواهی میکنی

۳. برای اینکه بقیه خوششون بیاد خود واقعیت رو مخفی میکنی

۴. وقتی دلت میخواد «نه» بگی ولی «بله» میگی

۵. فقط وقتی ناراحتن یا کارت دارن یاد تو میوفتن ولی تو بازهم به یادشونی

۶. براساس ارزش‌های خودت عمل و زندگی نمیکنی

۷. وقتی بقیه خط قرمزات رو رد میکنن و تو ساکت میمونی

۸. همه تلاشت اینه که همه رو از خودت راضی نگه داری. 

پ.ن: وقتی خودمون رو نادیده میگیریم به بقیه این حس رو میدیم که وجود ما ارزشمند نیست. 

درحالی که وجود ما ارزشمند و لایق دریافت عشق و محبت هست.

.

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا همه ی این ویژگیهارو داشتم . ولی الان دیگه نه برای خودم زندگی میکنم حال خوب خودم اولویت .

بهترین کار همینه .. برای من همه پالسهای منفی از سمت خانوادست 

میشه لطفا بگی برای اولویت گذاشتن خودت چه کارهایی کردی ؟ 

بهترین کار همینه .. برای من همه پالسهای منفی از سمت خانوادست میشه لطفا بگی برای اولویت گذاشتن خودت چ ...

متاسفانه خانواده ها با تربیت غلط وازبین بردن عزت نفس بچه ها زمینه ساز این مشکل میشن چون اینطوری بهتر میتونن ازشون سواستفاده کنن مدام احساس گناه به فرزند میدن .من تورو به دنیا آوردم زحمت کشیدم واز این قبیل حرفها برای اینکه بچه تا آخر عمر جورشونو بکشه

با همش موافقم. 

ولی اینم بگم یاد بگیریم از کسی انتظار نداشته باشیم. اینجوری خیلی زندگی لذت بخشه. من برای دل خودم خوبی میکنم. همش منتظر جواب نباشم که زندگی جهنم میشه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

متاسفانه خانواده ها با تربیت غلط وازبین بردن عزت نفس بچه ها زمینه ساز این مشکل میشن چون اینطوری بهتر ...

دقیقا درسته .. در صورتی که اگه بچه هم بخواد بگه میتونه بگه اتفاقا برعکسه شما منو به دنیا آوردید و مسئولید 

دقیقا خانواده های نابودگر روح و روان و زندگی زیادن

بهترین کار همینه .. برای من همه پالسهای منفی از سمت خانوادست میشه لطفا بگی برای اولویت گذاشتن خودت چ ...

عزت نفست وببر بالا در واقع همان من الهی وتقویت کن...موفقیت هایی که تا جالا داشتی از بچگی تا الان تو دفتر بنویس ....حتی اکه مثلا یه بار کیک پختی وهمه تعریف کردن یا یه بار نمره شما بالاتر ازهمه بود...اینارو بنویس ...بعدش برو تو دفتر شکرگزاری؛ازته دل خداروبابت داسته هات وچیزهایی که میخای داشته باشی شکر کن