2777
2789
منم از خواب پریدم خوابم نمیبره خیلی بده من همش ترس دارم از دست دادن عزیزام همش فکرای منفی میخام دق ک ...

منم یه زمانی این ترسو داشتم

ولی اینقدر آزارم دادن که دیگه از همه دل کندم

مونده بابام فقط اون داره حرصم میده با غریبه پرستیش

همه سوارمون میشن و زور میگن این فقط میگه بگو چشم و تمام

دیشب عین ابربهار گریه کردم ازدستش

از دست آزارواذیتای صابکارم که عین مرد ازم کارمیکشه بااینکه دیسک و سیاتیک دارم گریه نکردم، ولی از دست این از دیشب خون گریه میکنم...

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه زمانی این ترسو داشتمولی اینقدر آزارم دادن که دیگه از همه دل کندممونده بابام فقط اون داره حرصم ...

ایشالا درست میشه عزیزم پدرمادر هرچقدم اذیت کنن باز عزیزن وجودشون دلگرمیه الهی همشون سلامت باشن 

افکارشون قدیمیه دست خودشون نیست وگرنه خیلی دوسمون دارن 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔
من بعضی وقتا مثل الان هیچ جوره اروم نمیشم میخام دق کنم

اشتباه نکن،خودت و داغون نکن،چند سال بعد میبینی موهات سفید شده صورتت بهم ریخته،بیخیال باش،تودلت اینقد صلوات بفرست حتما آروم میشی

اشتباه نکن،خودت و داغون نکن،چند سال بعد میبینی موهات سفید شده صورتت بهم ریخته،بیخیال باش،تودلت اینقد ...

چشم مرسی از حرفات عزیزم ❤

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔