با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولش ی توده بزرگ دردناک زیر پوستم بود رو هیچی نبود کم کم توده ازبین رف خیلی کوچیک شده و نگاه ک میکنم هیچی دیده نمیشه فقط دست ک میزنم متوجه میشم الان چن روزه میخاره
ویروس ک وارد بدن شد بعد ۱۲الی ۱۴ماه شروع میکنی زگیل زدن
درمان داره؟
میسوزونن که ریشه اش میمونه زیاد نگرانم نگیرم
با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بیظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصلهم رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک میکنید
تو اینترنت سرچ کنید همه اطلاعات را می ده، ضمنا روسطحی است نه زیر سطحی، زیر سطحی ها معمولا جوش، کورک، کیسه های عفونت هستند که بعد از رسیدن یا با دستکاری می ترکند و عفونت و چربی شون خارج می شه یا خودشون در اثر رشد پوست سر باز می کنند و بعد یک مدت هم خشک می شن و خوب می شه، اما زگیل اینطور نیست
مرسی بعدش میگم شوهر نکبتم داش لیزر کرد الان دوباره برگشته حموم ک میریم خیلی میترسم دخترم نمیزارم زمین بشینه لباس زیرای اونم جدا میشورم لباس زیرای خودمو دخترمو با اب خیلی داغ میشورم ولی واقعن من باور نمیکنم این لامصب فقط از رابطه منتقل میشه
اولش ی توده بزرگ دردناک زیر پوستم بود رو هیچی نبود کم کم توده ازبین رف خیلی کوچیک شده و نگاه ک میکنم ...
یکی از دوستام گرفت رفت سوزوند ولی کامل خوب نشد
واکسنشو همه میتونن بزنن؟