2777
2789
عنوان

زیگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو اینترنت سرچ کنید همه اطلاعات را می ده، ضمنا روسطحی است نه زیر سطحی، زیر سطحی ها معمولا جوش، کورک، ...

اینترنت زیاد زدم هرجا یه چیزی نوشته بود 

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

این یکی از راه های انتقالش است، ایشان در مورد تشخیص می خواهد اطلاعات بگیره

یه دوستی علائمش پرسیدن 

اصلی ترین راه انتقالش هم تماس پوست با پوست ک زیر ۲۰ثانیه طرف مبتلا میشه 

بقیه احتمالات هستن

مطمئنی دُمَل یا جوش زیر پوستی و چرکی نیست؟ چون گویا زگیل درد نداره وکوچیک هم نمیشه.زیر پوستی هم نیست ...

همیشه ازین جوش میزنم اما این یکی رفته رو مخم ترسیدم زیگیل باشه

این زیر پوستی هستش

پس زیگگگگگگگگگگگگیل نیس، خیالت راحت، حالا تخت لم بده رو تخت و پات را بنداز رو شوهرت و تا ساعت ۱ض بخواب، بگو بچه رو هم خودش آماده کنه بفرسته مدرسه😀😀😀😀

همیشه ازین جوش میزنم اما این یکی رفته رو مخم ترسیدم زیگیل باشه

شوهر منم تابستونا نزدیک زیر باسن میزنه.دقیقا همینه که شما میگی.زیر پوستیه،دردناک و بزرگه،روی پوست هیچی نیست،بعد یواش یواش کوچیک میشه و از بین میره ولی وقتی به جاش دست می‌زنیم باز اندازه مثلاً یک عدس هنوز اون زیر و عمق پوست هست.اگر بتونی با سوزن استریل شده سوراخ کنی و کمی فشار بدی عفونتش میاد بیرون راحت میشی

عزیزم من مبتلام ۳ساله هر مدل دکتر عفونی و زنان رفتم حرفای اونارو دارم میگم بهتون

انشاالله که خوب بشید

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید