2777
2789
عنوان

کاش یاد بگیریم

64 بازدید | 7 پست

کاش یاد بگیریم به زیادی نگا کسی نکنیم آدم حس بدی میگیره فک میکنه قیافه اش بده هزارتا فکر خلاصه به کسی ذول نزنید خیلی وقتا  واسه ام پیش آمده و حس خوبی نگرفتم با لبخند خوبه ها ولی😐😐 اینجوری

خب یه پلکی بزن😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چه بد نوشتم😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نویسنده کی بودی😐🤣ولی خیلی متن مهمی بود قلم شما از این رو به اون روش کرد

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

کتنفرم تازه بعضیا با بغل دستیشونم پچ پچ میکنن بعد نگات میکنن .. دلم میخاد همونجا مستقیم با شمشیر فرو ...

وای اره 

نویسنده کی بودی😐🤣ولی خیلی متن مهمی بود قلم شما از این رو به اون روش کرد

🤣