2777
2789

واقعا نمیدونم الان در چه حدی بودم من پایه نهمم در این حد تا به حال ۱۰۰ تا سوال رو امتحان ندادم اولینبارم بود..حالا هم هیچی از کارنامش نمیفهمم الان یکی لطفا برام توضیح میده این کارنامه رو و سطحمو بگه؟ ممنون میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب سطحت پایینه 

واسه اولین ازمون باز اوکیه 

حتما تحلیل کن 

ترازت ۶۰۰۰ ب بالا باشه ینی خوبی 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

خب سطحت پایینه واسه اولین ازمون باز اوکیه حتما تحلیل کن ترازت ۶۰۰۰ ب بالا باشه ینی خوبی

وای باور میکنین اصلا معنی نمره منفی رو نمیدونستم و حتا نیم ساعت زودتر برگه هارو گرفتن.. از امنیتشون هم که نگم بهتره که تمام برگه ها روز قبل لو رفته بود قربانی ماهایی بودیم که واقعا خونده بودیم وگرنه اکثریت دوتا رقم حفظ کردن ب ترتیب پاسخنامه رو زدن 

عزیزم رو تست زنی بیشتر کار کن ترازت رو سعی کن برسونی به۶هزار

وای باور میکنین اصلا معنی نمره منفی رو نمیدونستم و حتا نیم ساعت زودتر برگه هارو گرفتن.. از امنیتشون هم که نگم بهتره که تمام برگه ها روز قبل لو رفته بود قربانی ماهایی بودیم که واقعا خونده بودیم وگرنه اکثریت دوتا رقم حفظ کردن ب ترتیب پاسخنامه رو زدن 

برای بار اول تزارت خوبه ولی باید بالا بکشی ترازتو کمه

وای باور میکنین اصلا معنی نمره منفی رو نمیدونستم و حتا نیم ساعت زودتر برگه هارو گرفتن.. از امنیتشون ...

اره اینم هس

ولی توجه نکن اونا خودشون تهش ضرر میکنن

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"