2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 65 پست
پسر من سه روزه اسهال شدید داره همراه استفراغ هی میگه دلم درد میکنه سه روزه هیچی نخورده داروهم انگار ...

خیلی بی اشتها میشن از بیرون ی جای مطمین جوجه بخرید میخوره انشاا ...

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوره.هیچی وهیچی.نه غذا نه میوه نه هیچی

متاسفانه تاثیر ویروسه هست خدا سلامتی بده بهش انشاالله عزیزم

اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
دارم دق میکنم از ناراحتی

اسهال هم داره؟ هر چی بیرون روی بره بهتره ویروس دفع میشه .مایعات بش بده انشاا خوب میشه 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

دختر منم گرفتش هفته قبل نعنا دم کن بهش بده نوشابه مشکی بزار سرد تگری بشه بهش بده عالیه براش یا شربت ...

چشم گلم ...بچه شمام دلدردش سمت پایین و راست بود یا دور نافش

اسهال هم داره؟ هر چی بیرون روی بره بهتره ویروس دفع میشه .مایعات بش بده انشاا خوب میشه

اصلا دسشویی بزرگ نمیره دیروز بزور یکم سفت ولی امروز یکم غذای آبکی و آبمیوه بهش دادم یکم اسهال مانند رفت دسشویی

چشم گلم ...بچه شمام دلدردش سمت پایین و راست بود یا دور نافش

نمیدون والا فقط دلش درد میکرد و بالا میاورد همش از بس بالا اورد رنگ به صورت نداشت دیگه ولی شربت مترونیدازول خونه داشتم زود بهش دادم نزاشتم زیاد افتاده بشه

دادم نخورد.پونه هم دم کردم نخورد.توروخدا بگید پسرم دوباره خوب میشه😭😭😭😭

اره عزیزم مطمعنم زود خوب میشه ...یبار پسرم چنسال پیش اونجوری شد دقیقا از حال رفت چنبار حتی ...چند روز طول کشید و خدارو شکر خوب شد

اصلا دسشویی بزرگ نمیره دیروز بزور یکم سفت ولی امروز یکم غذای آبکی و آبمیوه بهش دادم یکم اسهال مانند ...

دیگه ادم بزرگ هم بعد اسهال شکمش سفت میشه پسرت خوب شده دیگه این دوره نقاهتش دیگه تمام شده بیماریش تقویتش کن