2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 65 پست
دختر منم گرفت یه ۳روز طول کشید بعدش خوب شد فقط هیچی نمیخورد خیلی ضعیف شده بود من مرتب گوشت تو شیشه ب ...

چون سمت راسته شکمشه درد نگرانم گلم...خدارو شکر که دخترتون خوب شده

اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
این چه حرفیه معلومه که خوب میشه بچست دیگه مریض میشه بعدم خوب میشه چقد استرس داری خب به بچه هم منتقل ...

من خودم باردارم اینقد غصه خوردم بدنم ضعف گرفته.گلاب به روت عین آب روون ازش میره هیچی هم لب نمیزنه.دلم میخواد یه دل سیر گریه کنم بچم زیر چشمش گود افتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان خانم خرمالو رو با شير نميدن كدوتاش واسه معده بچه سنگينه و طبعشم فكر كنم جور در نيادشايدم ويروس ...

من اصلا نفهمیدم خرمالو کی ورداشت ...ناهار خونه خواهرم بودیم نگو خواهرم بهش خرمالو داده و بعدش به من گفت مامان شیرمو بخورم گفتم بخور چه میدونستم 😭

این چه حرفیه معلومه که خوب میشه بچست دیگه مریض میشه بعدم خوب میشه چقد استرس داری خب به بچه هم منتقل ...

اصلا آب شده این ۳روز فقط میگم انشاالله چیز دیگه نباشه ...درد مدام دور نافشه

من خودم باردارم اینقد غصه خوردم بدنم ضعف گرفته.گلاب به روت عین آب روون ازش میره هیچی هم لب نمیزنه.دل ...

عزیزمممم...کتا ماست خوبه با سنجد و ماست ترکیب کن عالیه برا اسهال...انشاالله زود خوب میشه

دکتر به ماهم گفت ویروسه گفت برای بچه هاس.بخدا دلم میخواد بمیرم وزنده نمونم

دور از جونت گلم ...منم دلم داره میترکه رنگش زرد شده بزور غذا میدم بهش از بس نمیخوره دسشویی هم نمیره

من خودم باردارم اینقد غصه خوردم بدنم ضعف گرفته.گلاب به روت عین آب روون ازش میره هیچی هم لب نمیزنه.دل ...

میدونم خیلی سخته خودم بچه دارم پسر منم مریضه قلبش مشکل داره ۱۰ ماهشه کاش میشد بچه ها هیچ وقت مریض نشن مادر پیر میشه با مریضی بچه طب سنتی برای اسهالش دارو. بگیرید 

سلام ویروس جدیده است پسر منم گرفت دو هفته مریض بود و دور ناف و سمت راست پایین درد داشت با اسهال و گهگاه تهوع حتی به آپاندیس هم مشکوک بود ولی همین ویروس کوفتیه ولی شما دکتر ببر و آویشن یا پونه و این جور چیزا دم کن بهش بده  

تو معبود منی....
میدونم خیلی سخته خودم بچه دارم پسر منم مریضه قلبش مشکل داره ۱۰ ماهشه کاش میشد بچه ها هیچ وقت مریض نش ...

الهی که به حق علی اصغر خدا سلامتی بده به پسرت عزیزم ...پسرم اسهال نداره تب هم نداره فقط دلدرد و بیحالی

انشاالله که. چیزی نیست یه دکتر دیگه هم ببر بد به دلت راه نده و بسپار به خدا خوب میشه

با دلای پاکتون دعا کنید گلم 

سلام ویروس جدیده است پسر منم گرفت دو هفته مریض بود و دور ناف و سمت راست پایین درد داشت با اسهال و گه ...

سلام عزیزم دو بار بردمش دکتر ...گفته ویروس جدیده بیشتر بچه ها درگیرن ...واسه بچه شما چند روز طول کشید و علائمش چیا بود خواهر