سلام خانمای عزیز شبتون بخیر ...پسرم ۷سالشه و مدرسه میره ...پریروز از مدرسه سرحال اومد و یه خرمالو و بعدش شیر خورد و نیم ساعت بعدش گفت دلدرد شدید گرفتم جوری که رنگش پریده بود ...دردش پایین شکمش بود و سمت راست ...دکتر بردمش و دکتر گفت ویروسه و باید ۳روز استراحت کنه و شربت داد...از شبش افتاد به حالت تهوع و استفراغ...دوباره بردمش دکتر آمپود زد ...الان یکم بهتره ولی خیلی بی اشتهاس به زور غذا میدم ... ولی دلدرد خفیف داره و حالت تهوع خفیف...چند روز طود میکشه؟
اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
واقعا این حرفا چیه میزنی زن عاقل باش بله که خوب میشه مگه اسهال چیه الان هر کی رو میبینم بچه ش این بیماری رو گرفته من خودم فکر میکردم شکمش سرما خوردخ که درد میکنه زن داداشم گفت این ویروس جدیده
دمنوش نعنا بهش بده یا عرق نعنا همون شربت که بهت گفتم خیلی خوبه هر ۸ ساعت ۵ سی سی عالیه فقط بعد از غذا بهش بده کته براش درست کنه لقمه کوچولو خودت بزار دهنش کارتون بزار ببینه بهش بده
مرسی عزیزم من یه مدل نعنا خشک از عطاری میگیرم اسمش نعنا فلفلیه خداییی خیلی دمنوشش خوشمزه ست و خاصیتش چند برابر نعنای معمولیه میخای تهیه کن تو خونه داشته باش برا ما که بچه داریم خوبه بچه ها هم میخورنش با نبات شیریین کن بهش بده برای مواقع دلدرد ولی همون نعنای معمولی هم اثربخشه