2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 65 پست
نمیدون والا فقط دلش درد میکرد و بالا میاورد همش از بس بالا اورد رنگ به صورت نداشت دیگه ولی شربت مترو ...

خدا حفظش کنه گلم

اصلش زیزیگولوعه ...من زیزیقلو میدوس👌😍خدایا پناهم باش که بهترین پناهی❤🧡💛💚💙💜🤎
دیگه ادم بزرگ هم بعد اسهال شکمش سفت میشه پسرت خوب شده دیگه این دوره نقاهتش دیگه تمام شده بیماریش تقو ...

دلدرد ولش نمیکنه آخه گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دادم نخورد.پونه هم دم کردم نخورد.توروخدا بگید پسرم دوباره خوب میشه😭😭😭😭

واقعا این حرفا چیه میزنی زن  عاقل باش بله که خوب میشه مگه اسهال چیه الان هر کی رو میبینم بچه ش این بیماری رو گرفته من خودم فکر میکردم شکمش سرما خوردخ که درد میکنه زن داداشم گفت این ویروس جدیده

دلدرد ولش نمیکنه آخه گلم

دمنوش نعنا بهش بده یا عرق نعنا همون شربت که بهت گفتم خیلی خوبه هر ۸ ساعت ۵ سی سی عالیه فقط بعد از غذا بهش بده کته براش درست کنه لقمه کوچولو خودت بزار دهنش کارتون بزار ببینه بهش بده

دمنوش نعنا بهش بده یا عرق نعنا همون شربت که بهت گفتم خیلی خوبه هر ۸ ساعت ۵ سی سی عالیه فقط بعد از غذ ...

حتما عزیزم خدا حاجتتو بده انشاالله

امروز بالا نیاورده.ولی امان از اسهال هر سری میره توالت ده دقیقه میشینه و کل ده دقیقه عین آب میریزه و ...

اخی گناه داره بابا ببرش دکتر سرم براش بنویسه زود خوب میشه بدنش ضعیفه خیلی اثر کرده بهش ویروس لعنتی

اخی گناه داره بابا ببرش دکتر سرم براش بنویسه زود خوب میشه بدنش ضعیفه خیلی اثر کرده بهش ویروس لعنتی

دوبار بردمش بخدا فرداهم باز میبرم...توروخدا دعا کنید بچم دوباره خوب شه شیطونی کنه خونه رو بهم بریزه😭😭😭😭

حتما عزیزم خدا حاجتتو بده انشاالله

مرسی عزیزم من یه مدل نعنا خشک از عطاری میگیرم اسمش نعنا فلفلیه خداییی خیلی دمنوشش خوشمزه ست و خاصیتش چند برابر نعنای معمولیه میخای تهیه کن تو خونه داشته باش برا ما که بچه داریم خوبه بچه ها هم میخورنش با نبات شیریین کن بهش بده برای مواقع دلدرد ولی همون نعنای معمولی هم اثربخشه

مرسی عزیزم من یه مدل نعنا خشک از عطاری میگیرم اسمش نعنا فلفلیه خداییی خیلی دمنوشش خوشمزه ست و خاصیتش ...

اره من یبار قطرشو گرفتم از عطاری خیلی خوب بود میگیرم فردا مرسی