2777
2789
عنوان

من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 38 پست
هر چقددرم بد باشی اندازه من مزخرف نیستی عصری سر درس زدمش ی کشیده فقط ولی هنو خوابم نبرده از ناراحتی ...

عزیزم این دفعه که گذشت ولی دیگه نه داد بزن نه بزنش هر بچه ای فرق داره همه قرار نیست دکتر یا معلم بشن

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری برم آخه به شوهرم بگم کلی حرف بارم میکنه خانوادم همینطور تنهاییم از اول نذاشتن برم بیرون الانم ...

نیازی نیست که بری الان همه چی آنلاین شده اگر پول داری توی اسنپ بزن مشاوره میاره

عاشق لواشکی بیا اینجا👇😋پشیمون نمیشی😍 https://eitaa.com/torshkade_yazd 

خدا بچه تو برات حفظ کنه فقط یه جمله میگم میدونم که اونموقع کلی تغییر میکنی

من دخترم بد غذا بود و خیلی حساس بودم روش هم خودم عذاب بودم هم اون هر چی هم میگفتن سخت نگیر به کتم نمیرفت مثلا به فکر رشد وآینده ش بودم ،ولی از دستش دادم تو ۳سالگی ناگهانی از دستش دادم ،حسرتتتتتتتت اینو دارم یه ثانیه بغلش کنم حتی بهش بگم مامان ببخشید عمرم بود جونم بود ولی هیجوقت مادرخوبی نبودم پشیمونم ولی چه فایده

هیییییچوقت فک نمیکردم از دستش بدم،سخت نگیر راحت بگیر حتی اگه خونه ت مرتب نیست به درک با بچه بازی کن یه روزی بزرگ میشه مستقل میشه خونه هم تمیزه وهمه چی سرجاشه ولی روح دخترت زخمی نشده

..........
متولد ۸۴ هستم دخترمم یه سالشه

اقاااا سر دختر یکساله داد نزنننننن اون اصلا درکی نداره

میترسه تورو خدا😭😭😭

من دیروز دخترم چهار دست و پا اومد اومد نشست لبه پله،یه لحظه دیدم از ترس مردم بی اختیار با ترس و صدای بلند گفتم دریااا وای خدا کجا میشینی اخه مامان،یعنی بچه رنگ از رخش رفت از ترس،حالم بده دیروز تا حالا

هر چقددرم بد باشی اندازه من مزخرف نیستی عصری سر درس زدمش ی کشیده فقط ولی هنو خوابم نبرده از ناراحتی ...

خوب الان متاسفانه ظرف صبر همه کم شده، ولی با خودت عهد ببند هیچ وقت بخاطر درس دعواش نکنی فقط سکوت کن، و هیچ وقتم به صورت بچه ها نزنید

حتما ازش عذر خواهی کن، اگر بیداره الان بوسش کن

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد