2777
2789
عنوان

من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 38 پست

آفرین بهت که میخوای کمک خرج همسرت باشی. اما ببین اگه نمیتونی با بچه داری جمع کنی و به بچه داریت لطمه میزنه بذار کنار. خدایی نکرده بعدا مجبور نشی هرچی پول درآوردی به خاطر مشکلاتت با دخترت بدی به مشاور. دخترت خیلی کوچیکه. خدایی نکرده هم خودت آسیب روانی میبینی هم دخترت. 

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی خدا برات نگهش داره

مرسی...ایشالله قدکشیدن بچت رو ببینی...نازش بکشی.. موهاش شونه کنی...روشون هات سوارش کنی...البته بچه داداشم هروقت روشونهام گذاشتمش و بازی کردم شاشید بهم🤩🤩🤩🤩🤗🤗🤗🤗

سلام دوست خوبم 

ببینید متاسفانه تربیت فرزند که از مهم ترین مسائل زندگی مون هست، هیچ کجا به ما یاد ندادن

حق دارید ولی الان وقت این نیست خود خوری کنیم و بگیم چرا بلد نیستیم، باید سطح آگاهی مون رو بالا ببریم

چطور خوب با کتاب خوندن

منم یک مادرم و برای تربیت فرزندانم کتاب تهیه میکنم تا یادبگیرم

همین امشب کتاب تربیت فرزند نوشته ی آقای فرحزاد رو تهیه کردم، خیلی مطالب مفید داره

از وقتت استفاده کن و برای گوهر زندگی ات سرمایه گذاری کن، چه سرمایه ای بهتر از ادب

پس اول از خودت شروع کن

بزرگی میگفت اگر میخواهیم فرزندانمان خوب شوند اول باید خودمان خوب شویم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
چون وضعمون خوب نیس میخام کمک خرج شوهرم باشم

فشار مالی تموم میشه میگذره ولی اسیب هایی ک داری به خودت و بچه ت میزنی قابل جبران نیست بعدا .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••