2777
2789
عنوان

بنظرتون عرق گلاب خوبه

151 بازدید | 16 پست

من مصرف میکنم میگن برا یبوست اینا خوبه 

کمی میریزم تو اب داغ یاهمونجوری میخورم

شما چطور استفاده میکنید

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
گلاب خودش گلابهعرق گلاب چیه؟😐🤔

اره منظورم همون بود

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنتی🤣🤣🤣آخه نمیگن عرق

😂😂😂

آره.واسه مزه کنارش چی میخوری؟؟

😂😂😂

من هرروز بااب و عسل و سیاهدونه میخورم ....

گاهی تو استکان چاییم ی درب میریزم .

تو غذاهام مثل عدس پلو ، قیمه و ته چین میریزم 

کلا مصرف گلابمون بالاست اگه نخورم بدجور یبوست میگیرم و شقاق پدرمو درمیاره ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مواقع سر درد هم دوتا قاشق میخورم و میزنم ب صورتم و بو میکنم حالم بهتر میشه ...

مواقعی ک خیلی دلم میگیره و گریه میکنم هم ب صورتم میزنم ...

هرروز عصر با اسپری دور خونه میزنم برای دفع بلا .

بعدحمام هم ب پوستم میزنم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من هرروز بااب و عسل و سیاهدونه میخورم ....گاهی تو استکان چاییم ی درب میریزم .تو غذاهام مثل عدس پلو ، ...

پس واس یبوست درمانه!؟

منم مصرفمو زیاد کردم

ولی بعضی عرق های گیاهی رو هم باید با مزه خورد چون واقعا بدمزه ان

گلاب خوبه نیازی نیس