2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

110 بازدید | 6 پست

توروخدابرام یه سوره ایی چیزی  بخونین شوهرم ازم سردشده احتیاج به محبتش دارم ولی بهم محبت نمی کنه دست به هردعایی زدم براورده نشدنمیدونم شایدخدامیخوادمن عذاب بکشم اخه من کاری نکردم که بایدانقدزجربکشم چراشوهرم بایدبهم خیانت کنه بادخترابگرده پیام بده یارابطه داشته منی که زنش هستم مادردوتابچه هاش هستم ازم بایدسردبشه وسه ساله باهام هیچ رابطه ایی نبایدداشته باشه اخه این خداکجاس که ببینه یعنی خدافقط برای ادمای بدخداست به مامیرسه دعاماروبراورده نمی کنه تاکی گریه کنم تاکی خداخداکنم بخداخسته شدم تحملم به پایان رسیده دیوونه شدم  افسرده شدم دلم میخواددست به خودکشی بزنم ولی به خاطردوتابچه هام اینکار نمی کنم خب اوناهم دارن ازناراحتی من عذاب می کشن همش بایداهنگای غمگین بزنم دلم نمیخوادهیچ کاری انجام بدم اصلاحوصله هیچکسی ندارم فقط دلم ازشوهرم محبت میخواد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خدا به زندگیت رنگ آرامش بپاشه

و ذکر استغفار رو بجای ایشون بگو

باید علت وریشه اصلیش رو بیابی

وشروع به اصلاحش کنین.

حیف این زندگی دو روزه ی دنیا که آدمیزاد

آخرت خودش رو به فنا بده.

خدا اجرت میده 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲