0935 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 321 عنوان 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 110 بازدید | 6 پست توروخدابرام یه سوره ایی چیزی بخونین شوهرم ازم سردشده احتیاج به محبتش دارم ولی بهم محبت نمی کنه دست به هردعایی زدم براورده نشدنمیدونم شایدخدامیخوادمن عذاب بکشم اخه من کاری نکردم که بایدانقدزجربکشم چراشوهرم بایدبهم خیانت کنه بادخترابگرده پیام بده یارابطه داشته منی که زنش هستم مادردوتابچه هاش هستم ازم بایدسردبشه وسه ساله باهام هیچ رابطه ایی نبایدداشته باشه اخه این خداکجاس که ببینه یعنی خدافقط برای ادمای بدخداست به مامیرسه دعاماروبراورده نمی کنه تاکی گریه کنم تاکی خداخداکنم بخداخسته شدم تحملم به پایان رسیده دیوونه شدم افسرده شدم دلم میخواددست به خودکشی بزنم ولی به خاطردوتابچه هام اینکار نمی کنم خب اوناهم دارن ازناراحتی من عذاب می کشن همش بایداهنگای غمگین بزنم دلم نمیخوادهیچ کاری انجام بدم اصلاحوصله هیچکسی ندارم فقط دلم ازشوهرم محبت میخواد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 1403/08/08 | 21:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترانه۵۹ عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 16226 گردن خدا نندازید لطفا اشتباه خودتون هست خیلی از اینا که نوشتی
0935 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 321 گردن خدا نندازید لطفا اشتباه خودتون هست خیلی از اینا که نوشتی چه اشتباهی
آناااااااااااااااااا عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 1736 خب ببینید مشکل همسرتون چیه؟آخه چی شده؟ هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
0935 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 321 خب ببینید مشکل همسرتون چیه؟آخه چی شده؟ همش خیانت می کنه توگوشیش چتاشون خوندم
عطر_نرگس_بوی_یاس عضویت: 1403/02/02 تعداد پست: 4503 عزیزم خدا به زندگیت رنگ آرامش بپاشهو ذکر استغفار رو بجای ایشون بگوباید علت وریشه اصلیش رو بیابیوشروع به اصلاحش کنین.حیف این زندگی دو روزه ی دنیا که آدمیزاد آخرت خودش رو به فنا بده.خدا اجرت میده نرگسی مىشناسم❤️که عِطرش جهان شمول ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مىروید،همان یک گلى است که با آن بهار مىشود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مىبازند، تمام گلها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
0935 مدیر استارتر عضویت: 1400/07/19 تعداد پست: 321 عزیزم خدا به زندگیت رنگ آرامش بپاشهو ذکر استغفار رو بجای ایشون بگوباید علت وریشه اصلیش رو بیابیوشروع ... ابجی دختربازه