2777
2789
عنوان

راهنمایی

41 بازدید | 4 پست

سلام دوستان ببخشید من راهنمایی میخوام خیلی دارم اذیت میشم

من پسر داییم سه چهار ماهی میشه فوت کرده 

از وقتی که فوت کرده من شبا خواب اروم ندارم افکارم منفی شده به مرگ فکر میکنم میترسم کلا شبا تا چهارصبح بیدارم میترسم بخوابم همش حس میکنم میخواد یه بلایی سرم بیاد همش به چیزای منفی فکر میکنم اول اینطوری نبودم از وقتی پسر داییم فوت کرده اینطوری شدم نمیدونم بنظرتون افسردگی گرفتم همش میگم نکنه میخوام بمیرم بهم الهام شده😆همش با خودم میگم نکنه من نه ماه بعد اون بدنیا اومدم نه ماه بعد مرگش منم بمیرم اصلا عین بچه ها شدم😢شماهم تاحالا اینطوری شدین ترس داشته باشین

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

امام علی یه حدیثی دارن با این مضمون

دو روز در زندگی انسان هست، روزی که در آن مرگ سرنوشت تو نیست، و روزی که مرگ سرنوشت تو ست. من از روز اول نمیترسم چون مرگ سرنوشتم نیست پس کسی نمی تواند به من آسیبی برساند. از روز دوم هم نمیترسم چون اگر تقدیرم باشد نمی توانم از آن جلوگیری کنم.

الکی  هم توهم الهام شدن برت نداره🥴😅

امام علی یه حدیثی دارن با این مضموندو روز در زندگی انسان هست، روزی که در آن مرگ سرنوشت تو نیست، و رو ...

باورت میشه زندگی رو ازم گرفته از زندگی لذت نمیبرم کلافه شدم من انقدر آدم شادی بودم الان روحیم خرابه چند وقت دیگه عروسی خواهر زاده شوهرمه همش میگم نکنه برام اتفاقی بیوفته نکنه اینجوری شه نکنه اونجوری شه اصلا به وضعی دارم که نگو

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار❤️🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.