2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 20 پست
تو سال کنکورم تو این دوساله از طرف داداشم تحقیر شدم و کارمون همش دعواست بابام دوبار لغزش کرده اونم د ...

اوقات برنامه ریزی کن 

برای عبادتت

برای درس

برای ورزش 

برای تفریح سالم 

تا روحت تازه بشه 

تا جایی که میتونی به خانوادت کمک کن 

اگر دیدی کاری واقعا از دستت ساخته نیست 

خودت درگیر نکن 

اصلا وارد جدال و مرافعه نشو 

که حالت گرفته میشه 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اوقات برنامه ریزی کن برای عبادتتبرای درسبرای ورزش برای تفریح سالم تا روحت تازه بشه تا جایی که میتونی ...

هنوز نمیخوام خودمو بکشم هنوز به کنکورم امیددارم بلکه به کمک اون بتونم خودمو نجات بدم🥲تموم تلاشمو میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو سال کنکورم تو این دوساله از طرف داداشم تحقیر شدم و کارمون همش دعواست بابام دوبار لغزش کرده اونم د ...

منم این روزا رو گذروندم تو از خانوادت بالاخره جدا میشی و این ها همگی موفتیه تمرکزتو بزار رو خودت میدونم سخته اما من قول میدم تموم میشه منم یه روزی حال تو رو داشتم گفتم خدایا بخاطر تو صبر میکنمو خودمو نمی کشم و واقعا اون مشکلات تموم شدن یعنی من هرروز با دادشم دعوا داشتم یه روز نبود با گریه نخوابم ولی خدا به وعدش عمل کرد توصیه من اینه صبر کن میگذره

هنوز نمیخوام خودمو بکشم هنوز به کنکورم امیددارم بلکه به کمک اون بتونم خودمو نجات بدم🥲تموم تلاشمو می ...

دیگه این کلمه به زبون نیار 

شوخی و گفتنش و فکر به اون هم عذاب خدا و پرسش و پاسخ داره چه برسه به ...

به اندازه توانت از خودت توقع داشته باش 

نه قبولی در کنکور ملاک 

و نه رد شدن در اون

راه های خوشبختی انسان بسته به کنکور و ..نیست .

به خدا نزدیک شو ،هم آرامش بگیر 

هم ضریب خطرات کم بشه 

کارهاتو‌ با عَقلت و کمک خدا پیش ببر..

و در زندگیت با افراد خِبره و‌دانا مشورت کن 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403