2777
2789

استرس دارم هیچی بلد نیستم حفظی ولی متناش طولانی سنگین اصلا نمی‌فهمم فردا امتحان دارم بیفتم شهریور چون پودمانیه😓😓😓😭😭😭😭 از ساعت دو می‌خونم ولی متناش نمی‌فهمم یاد نمیگیرم دانش فنی حسابداری دهمه 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

چرا اومدی این رشته.رشته سختیه.

من وجوه نقد ک عملی نمرم از ۱۶ ۱۵/۷۵ شد ولی با حفظی جور نیستم اصلا بدم میاد از تئوری 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فنی حرفه ای سخته؟؟؟؟؟🤣🤣🤣کجاس سخته اخه بگیر‌بخون

بیا متنا بخون بعد بگو سخته یا آسون بعد فکر کردی چون فنی آسون بیا دو روز رشته حسابداری قاطی میکنی میری 

بیا متنا بخون بعد بگو سخته یا آسون بعد فکر کردی چون فنی آسون بیا دو روز رشته حسابداری قاطی میکنی میر ...

🤣🤣🤣

انسانی دارم‌میخونم 

فنی هیچی نداره

👍🏻👍🏻دیگه از روانشناسی و علوم فنون و منطق و فلسفه و اینا دیگه سخت تر نیست ک

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

🤣🤣🤣انسانی دارم‌میخونم فنی هیچی نداره👍🏻👍🏻دیگه از روانشناسی و علوم فنون و منطق و فلسفه و اینا د ...

پس درس شمام از تجربی و ریاضی آسونتره بیچاره اونا چی بگن😂

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
من که بودم اصلا آسون نبود واقعا به یک کیلو تریاک اصل افغانستان نیاز داره این رشته

انسانی ام

دیگه از منطق و فلسفه و علوم فنون و فلسفه و روانشناسی که دیگه سخت تر نیست 

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

پس درس شمام از تجربی و ریاضی آسونتره بیچاره اونا چی بگن😂

هر درسی سختی خودشو داره

🤣🤣🤣انسانی دارم‌میخونم فنی هیچی نداره👍🏻👍🏻دیگه از روانشناسی و علوم فنون و منطق و فلسفه و اینا د ...

حسابداری خوب ۲۶۵ صحفه هر تخصصی مون همش جدول بدهکار بستانکار اعلامیه بدهکار بستانکار نمدونم ترازنامه نامه همش ریاضی رشته شما حفظی ما سه تخصصی مون ریاضی+ ریاضی خودمو ن

حسابداری خوب ۲۶۵ صحفه هر تخصصی مون همش جدول بدهکار بستانکار اعلامیه بدهکار بستانکار نمدونم ترازنامه ...

عزیز اولش تحقیق میکردی بعد میرفتی این رشته