ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 عنوان هیچکس نمیتونه تو درسم کمکم کنه🖤🥺قلب درد گرفتم 308 بازدید | 31 پست استرس دارم هیچی بلد نیستم حفظی ولی متناش طولانی سنگین اصلا نمیفهمم فردا امتحان دارم بیفتم شهریور چون پودمانیه😓😓😓😭😭😭😭 از ساعت دو میخونم ولی متناش نمیفهمم یاد نمیگیرم دانش فنی حسابداری دهمه بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜 1403/08/08 | 19:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 چرا اومدی این رشته.رشته سختیه. من وجوه نقد ک عملی نمرم از ۱۶ ۱۵/۷۵ شد ولی با حفظی جور نیستم اصلا بدم میاد از تئوری بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
derakhshan1300 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2367 فنی حرفه ای سخته؟؟؟؟؟🤣🤣🤣کجاس سخته اخه بگیربخون لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 فنی حرفه ای سخته؟؟؟؟؟🤣🤣🤣کجاس سخته اخه بگیربخون بیا متنا بخون بعد بگو سخته یا آسون بعد فکر کردی چون فنی آسون بیا دو روز رشته حسابداری قاطی میکنی میری بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
derakhshan1300 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2367 بیا متنا بخون بعد بگو سخته یا آسون بعد فکر کردی چون فنی آسون بیا دو روز رشته حسابداری قاطی میکنی میر ... 🤣🤣🤣انسانی دارممیخونم فنی هیچی نداره👍🏻👍🏻دیگه از روانشناسی و علوم فنون و منطق و فلسفه و اینا دیگه سخت تر نیست ک لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
دریادلباشاد عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 4215 فنی حرفه ای سخته؟؟؟؟؟🤣🤣🤣کجاس سخته اخه بگیربخون من که بودم اصلا آسون نبود واقعا به یک کیلو تریاک اصل افغانستان نیاز داره این رشته هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
دریادلباشاد عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 4215 🤣🤣🤣انسانی دارممیخونم فنی هیچی نداره👍🏻👍🏻دیگه از روانشناسی و علوم فنون و منطق و فلسفه و اینا د ... پس درس شمام از تجربی و ریاضی آسونتره بیچاره اونا چی بگن😂 هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
derakhshan1300 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2367 من که بودم اصلا آسون نبود واقعا به یک کیلو تریاک اصل افغانستان نیاز داره این رشته انسانی امدیگه از منطق و فلسفه و علوم فنون و فلسفه و روانشناسی که دیگه سخت تر نیست لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
یک_عدد_خسته عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3298 پس درس شمام از تجربی و ریاضی آسونتره بیچاره اونا چی بگن😂 صد در صدتجربی دور از جون منهدم میشه با افتخار تورکم♡
derakhshan1300 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2367 پس درس شمام از تجربی و ریاضی آسونتره بیچاره اونا چی بگن😂 هر درسی سختی خودشو داره لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱
دریادلباشاد عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 4215 انسانی امدیگه از منطق و فلسفه و علوم فنون و فلسفه و روانشناسی که دیگه سخت تر نیست خب اینا حفظی جاته درسای ما عملی بود که کل بدنمون میرفت هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
ghazal۵۵۵۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 4498 🤣🤣🤣انسانی دارممیخونم فنی هیچی نداره👍🏻👍🏻دیگه از روانشناسی و علوم فنون و منطق و فلسفه و اینا د ... حسابداری خوب ۲۶۵ صحفه هر تخصصی مون همش جدول بدهکار بستانکار اعلامیه بدهکار بستانکار نمدونم ترازنامه نامه همش ریاضی رشته شما حفظی ما سه تخصصی مون ریاضی+ ریاضی خودمو ن بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
ferkansi عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 2126 بخون نمره ۱۱ از ۱۰ بهترهتا شب بخون حتی یه نمرم بهتر بشه نمرت بهتره
derakhshan1300 عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 2367 حسابداری خوب ۲۶۵ صحفه هر تخصصی مون همش جدول بدهکار بستانکار اعلامیه بدهکار بستانکار نمدونم ترازنامه ... عزیز اولش تحقیق میکردی بعد میرفتی این رشته لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱