2777
2789
ای وای😂😂آره اسم پدرشوهرشون خیلی قشنگه انصافاپدرشوهری که اسمش آرش باشه رو با پسوند جون صدا نکرد با ...

😁😆😆 دنیارو ببین مردم چه باکلاس شدن من تنها آرشی که تو تصورم میاد آرش کیمیاست

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پدرشوهرمرحومم رو بابا صدا میکردم ایشونم بهم میگفت ، دِتِر ، وَچِه هیچوقت اسممو صدا نکرده بودکه در ...

همین آدما خوب چه زود میمیرن .حالا اگه بد بود یه صد سال عمر میکرد و عین شمر میموند بالا سرت 

انشالله که روحشون شاد باشه عزیزم🖤🖤

ممنونم عزیزم خدا رفتگانتو بیامرزه 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

همین آدما خوب چه زود میمیرن .حالا اگه بد بود یه صد سال عمر میکرد و عین شمر میموند بالا سرت

آره واقعا حیف شد واقعا مرد بی آزار و مظلوم و خوبی بود کار به کار هیچکی نداشت عاشق بچه ها و نوه هاش بود هنوز نتونستم باور کنم از دنیا رفت 

اینکه میگن بگو بابا و من نگم بی احترامی هستش از نظر شما؟

نمیشه گفت بی احترامی

شاید شما روتون نشه بگید و خجالت بکشید و...

به هر حال باید شما هم راحت باشید یه عمر بابا خطابش کنید ، ولی خب اگه نمیخوای بگی یه جوری که خودت میدونی با شوخی و یا هر روش دیگه بهش بگو که نمیتونی

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
نه ایشونم همینطوریه اما روم نمیشه بگم بابا یه جوریه برام از طرفی کلمه ی بهتری پیدا نمی کنم😅

یکی دوبار که بابا صداش بزنی برای خودتم عادی میشه

اونا هم اگه واقعا ادمای خوبی باشن یجور دیگه ای بهت محبت میکنن

البته این تجربه شخصیم بود 

بازم هرجور ک خودت صلاح میدونی عزیزدلم😍❤

من دختری از جنس غم🙂💔زاده بدبختی ها و مشکلات دنیا🌍نمیدونم یهو چیشد از کجا شروع شد ولی تا به خودم اومدم دیدم وای، عمری به عشق و عاشقی این و ان خندیدم خدا چنان عشقی به سرم اورد که.... برای بهم رسیدنمون خیلی تلاش کردیم خیلی التماس کردیم زجه زدیم تا شاید دل سنگشون راضی شه مال هم شیم🙂💔ولی فایده ای نداشت،خود🌱کشی کردم دیگه دست کشیدم از این زندگی که قرار بود بی اون باشه ولی انگار خواست خدا نبود و دوباره برگشتم🥲انگار بالاخره بعد چهارسال خدا داشت بهم لطف میکرد،داشتم به عشق زندگیم میرسیدم که......💔🥀خدا مهربون ترین و بهترین حامی زندگیمو ازم گرفت😭حالاشدم مرده متحرک یه ادم که خالی از هر احساسی😓🪦میشه با اون دلای مهربونتون برای حاجتم یه صلوات بفرستید🙂🌱خدایا منتظر معجزه قشنگتم🙃🍃