2777
2789

از اول سال دوتا همکلاسیاش اذیتش میکنند هر چی هم به معلمش میگم توجه نمیکنه و مثلا میگه خودش هم شیطونه در صورتی که خودش از خودش دفاع میکنه امروز یکیشون اومده با قیچی قمقمش و بقیه وسایلاش رو خراب کرده الان دیگه به باباش میگم تو دیگه برو مدرسه انگار من میرم معلمش جدی نمیگیره میترسم صبح با قیچی بزنه تو چشمش یا جاییش ،،کلاس اوله بگین به معلمش و مامان اون بچه چی بگم ؟که واقعا حساب ببرن دیگ 

تشریف ببر تو مدرسه با جذبه باش اگه دیدی فایده نداره بزن به سلیطه بازی

اگه دیدی فایده نداره مجبوری به مامانهاشون جدی تذکر بدی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلاس اول بودم یکی از همکلاسیام که خیلی هیکلش درشتر از من بود همینجوری اذیتم میکرد،منم چون هم مظلوم بودم همین ازش واقعا ضعیفتر بودم زورم نمی‌رسید بهش،یه روز اینقدر لپ هامو می کشید که کبود شد فرداش مامانم اومد تو دفتر با مدیر دعوا کرد وگیر داد که زنگ بزنین مادر این دختر بیاد،مامانش اومد وقتی فهمید کلی جلو همه عذرخواهی کرد و تعهد داد که یکبار دیگه دخترش بهم نزدیک بشه اخراجش کنن

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..