2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم بیاین نجاتم بدین

427 بازدید | 37 پست

شوهرم بعضی روزا فاز میگیره خیلی دیر از خاب بیدار میشه بعد منم ک خب تنهام سرم توگوشی رعایت میکنم سرصدا میکنم بیدار نشه مثلا تا سه عصر میخابه بعد از تو جاش درمیاد میره باز جلو بخاری لم میده یکی دوساعتم اونجا هی چرت مبزنه هی‌پامیشه سرشم تو گوشی 

هی میرم باعاش ور میرم شوخی میکنم ک سرحال شه پاشه روزشو شروع کن اصلا بی تفاوت 

بعد من ی مبگرن مزخرفی دارم ی روز از سرصدای زیاد سردرد میشم ی روزم از سکوت مطلق و چندین ساعت حرف نزدن 

امروزم ب همین منوال گذشت، پریودم شدم ب شدت بی حوصله 

هی التماس پاشو غذا بخوریم پاشو حرف بزنیم منو ب هیجاش نگرفته 

گوشیشم خرابه بلندگوش خرخر میکنه بد صدا میده گوشی گذاشته جلوش تو اکسپلور مبچرخه منم انگار گاوم اینجا نشستم 

صدای گوشیشو تا ته زیاد کرده غرق تو گوشی، پا نمیشه بره سرکار همینجوری عشقی بب خودش مرخصی میده ک بشینه تو خونه خون منو بخوره حالا بگم‌نرو منو ببر بیرون میگه نه کار دارم سریع میره سرکار 

وای خدا سرسام گرفتم سرم داره میترکه😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدایا مردا چرا اینطوری شدنآخرالزمانهحق داری خواهرمشوهرت لوس شده

بخدا دلم میخاد رک بهش بگم گمشو برو بیرون چندساعت تنها باشم زنگ بزنم خاهرم کسی یکم حرف بزنم خالی شم ولی میترسم فکر بد کنه

شغلش چیه ک هر وقت دلش میخواد میره سرکار ،اونوقت شوهر من بنده خدا از صب تا شب کار میکنه اضافه کاری ب ...

دوتا شغل داره یکیش دست خودشه برای خودش کار میکنه ی روز میره ی روز نمیره عشقی میره ک جون منو بخوره

شغلش چیه که عشقی میره؟

دوتا شغل داره یکی اصلی ک کارخونه میره ۱۲ ساعت بعد ۲۴ ساعت استراحته شغل دومش شخصیه بلرای خودش کار میکنه ی روز میبینی ی ساعتم نمیخابه اینقد میچسبه ب کار ک دلم براش تنگ میشه ی روزم اینجوری 

من دلم میخاد خونه باشه باهم وقت بگذرونیم ولی اون دلش میخاد فقط تو گوشی باشه

خیلی بده اینطور اخه تا پنج‌و شیش عصر همیطور شله تو‌رختخواب ،خدا بهت صبر بده خواهر

تا سه پا نشد بعد اومد جلو بخاری خابید منم چار نیم دیگه تحمل نکردم سفره اوردم خوردم لطف کرده اومد جلوخوورد باز کشید عقب ن یه کلمه حرفی ن یه تشکری باز برگشت تو گوشیش الانم همینجوری رو ب رومه لم داده گوشی جلوش تازع وسطاشم هی چرت میرنه😭😭😭😭خدا منو مرگ بده 

اگه میدونس میگرن چ مرگیه این کارا رو نمیکرد عذابم بده

تا سه پا نشد بعد اومد جلو بخاری خابید منم چار نیم دیگه تحمل نکردم سفره اوردم خوردم لطف کرده اومد جلو ...

عزیزم برو تو اتاق خواب درو هم ببند پرده رو بکش استراحت کن ،با این میگرنت پا شدی براش غذا درست کردی ولش کن تروخدا 

عزیزم برو تو اتاق خواب درو هم ببند پرده رو بکش استراحت کن ،با این میگرنت پا شدی براش غذا درست کردی و ...

بخدا اگه خونمون مث ادمی زاد بود اصلا اذیت نمیشدم، یه اتاق خیلی کوچولو داریم دور از جون اندازه قبره😒 اینقدم اون اتاقمون سرده بخاری ندارهدنمیتونم برم اونجا بخابم

عزیزم خیلی سخته براتون🥺

سابقه افسردگی و اینا؟ 

یا انگیزه شو از دست داده

یا اینکه کمبود ویتامین د یا ب داره... 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز