2789
عنوان

زایمان

4661 بازدید | 28 پست

سلام دوستان میخام ببینم همدان سزارین انجام میدن بدون دلیل پزشکی و اینکه هزینش چقدره؟

تعداد رای : 1
نظرسنجی
زایمان
1
100%
زایمان
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=48008074]ملایر میدونم انجام میدن ولی همدانو نمیدونم 😁[/QUO ملایر بیمارستان خوب داره؟

بیمارستان مهر کلا فک کنم واسه زنان .دکتر فلورا جمشیدی بهترین دکتر زنان ملایر اونجا سز میکنه.اابته من تهرانم ولی خواهرم بیست روز پیش اونجا زایمان کرد

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
بیمارستان مهر کلا فک کنم واسه زنان .دکتر فلورا جمشیدی بهترین دکتر زنان ملایر اونجا سز میکنه.اابته من ...

آها ممنونم بعد خاهرتون راضی بود از دکتر و عمل،،مشکلی نداشت؟

آها ممنونم بعد خاهرتون راضی بود از دکتر و عمل،،مشکلی نداشت؟

بله کاملا راضی بود هزینه بیمارستانم فک کنم حدود ۲۰۰ شد .۹۰ درصد خانم های دور و اطراف و فامیل پیش این دکتر زایمان کردن 

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
اگه بدون دلیل پزشکی سز بخوای چقدهزینه ش میشه

زیر میزی میگیره هز جقدر که به توافق برسید .😁خواهر من چون از اول بازداری پیش این دکتر نرفته بود وقتی رفت نوبت بگیره واسه عمل گفت یه تومن باید بدی ولی بعدش گفت نه نمیگیرم 

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
زیر میزی میگیره هز جقدر که به توافق برسید .😁خواهر من چون از اول بازداری پیش این دکتر نرفته بود وقتی ...

یه تومن؟؟؟؟چقوخووووب.آذربایجان کمتراز3تومن نمیشه زیرمیزی

بله کاملا راضی بود هزینه بیمارستانم فک کنم حدود ۲۰۰ شد .۹۰ درصد خانم های دور و اطراف و فامیل پیش این ...

۲۰۰ هزارتومن؟ یعنی بیمه تامین اجتماعی قبول میکنن؟