2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 4661 بازدید | 28 پست
خواهر بیمه تامین اجتماعی که شاهانه اس 😁خواهر من بیمه روستایی داشت ۲۰۰ شد 

وای چقدر خوب خداخیرت بده،،دیگه فک میکردم هیچ راهی نیست جز زایمان طبیعی ،،من کرمانشاهم نمیدونم شاید تو شهرخودمم باشه همچین چیزی ولی خبر ندارم میگن اینجا هیچ دکتری انجام نمیده😢

وای چقدر خوب خداخیرت بده،،دیگه فک میکردم هیچ راهی نیست جز زایمان طبیعی ،،من کرمانشاهم نمیدونم شاید ت ...

انشالا که باشه .توکل به خدا حتما پیگیری کن شاید پیدا کردی .انشالا نی نی سالم به دنیا بیاد 

😐وگاهی دل به دل آه دارد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط شنیدم دکتر نانکلی انجام میده ده تومن میگیره

یا ابرفرض ده تومن ؟؟؟من تهرانم طبیعی بودم درد کشیدم ولی نشد سز شدم بیمارستان دولتی هزینه اش کلا ۹۰۰ در اومد واسم 

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
یا ابرفرض ده تومن ؟؟؟من تهرانم طبیعی بودم درد کشیدم ولی نشد سز شدم بیمارستان دولتی هزینه اش کلا ۹۰۰ ...

تو بیمارستان خصوصی انجام میده ،،خب اینجام اگه کسی طبیعی نشه و کارش ب سزارین بکشه تو بیمارستان دولتی هزینه کمی میگیرن،،ولی اینی که من گفتم خب غیرقانونیه دیگه اونم تو بیمارستان خصوصی ولی خیلی بی وجدانه ازکجا بیاریم ده تومن

تو بیمارستان خصوصی انجام میده ،،خب اینجام اگه کسی طبیعی نشه و کارش ب سزارین بکشه تو بیمارستان دولتی ...

اینجام سز اختیاری انجام نمیدن ولی با زیرمیزی ۲ الی ۳ انجام میدن .اراک هم ۵۰۰ میگیرن سز اختیاری میکنن .

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
اینجام سز اختیاری انجام نمیدن ولی با زیرمیزی ۲ الی ۳ انجام میدن .اراک هم ۵۰۰ میگیرن سز اختیاری میکنن ...

ببخشید یه سوال،،اینکه میگین ۲ یا ۳ تومن زیرمیزی میگیرن انجام میدن بعد بغیر ازون هزینه سزارین چقد میگیرن؟

ببخشید یه سوال،،اینکه میگین ۲ یا ۳ تومن زیرمیزی میگیرن انجام میدن بعد بغیر ازون هزینه سزارین چقد میگ ...

بیمارستانای تهران خیلی گرونه حدود ۵ و ۶ پول بیمارستان میشه .ولی دکتر من ۱ تومن زیر میزی میگرفت بیمارستان هم ۲ تومن  

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
بیمارستانای تهران خیلی گرونه حدود ۵ و ۶ پول بیمارستان میشه .ولی دکتر من ۱ تومن زیر میزی میگرفت بیمار ...

اینجام گرون میگیرن همون ۵ ،۶ تومنه هزینش

سلام مامانای گل. من یه نینی 3 ماهه دارم . توی دوران بارداری کلی لالایی و شعر سرچ کردم براش . توی یه کانال ذخیره کردم . اگه شمام دوست دارین که واسه نی نی های نازتون لالایی خوشگل بخونین بیاین این کانال توی ت ل گ ر ا م  niiniilaalaa@

خدایا میدونم که ناامیدم نمیکنی   

بسیاری از زنان بارداری به دنبال راهی برای داشتن یکزایمان بدون درد هستند. تولد نوزاد به دو صورت طبیعی و سزارین انجام می شود که هر یک مشکلات و سختی های خاص خود را دارد. در حین زایمان نیز مشکلاتی مانند قرارگیری نادرست جنین در رحم، پیچیدن بند ناف دور گردن نوزاد، باز نشدن دهانه واژن و... به وجود می آید که زاییدن را سخت و خطرناک می کند. خانم های باردار، قبل و بعد از به دنیا آوردن بچه نیازمند توجه و مراقبت هستند، به همین دلیل قبل از به دنیا آوردن بچه باید معاینه کامل انجام شود تا مشکلات حین زایمان برای نوزاد و مادر به حداقل برسد. مراقبت های قبل از بارداری نیز در داشتن یک زایمان بدون مشکل تاثیر دارند. در ادامه مقاله به بررسی انواع، مشکلات و مراقب های قبل و بعد از زایمان می پردازیم.

منبع : زایمان | کدام زایمان بهتر است؟

خواهرانه ازتون خاهشن میکنم دعاکنین همین الان خواهرم داره درد میکشه دعا کنین صحیح وسالم بچش ب دنیا و بیاد راحت شه بچه اولشه شما رو ب ابروی خانم فاطمه الزهرا قسم میدم 

عشق یک زینب و هفتاد و دو سر میخاهد  .........بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد.....سلام ب روح بلند حاج قاسم سلیمانی٬ دشمن خوب بداند امروز سردار ما بی واسطه پیام میفرستد و بی انکه رصد شود ب خطوط سرکشی میکند و قوی ترین رادار ها و پهپادهای شما نمیتواند روح بلند او را هدف قرار دهد. دشمن بداند امروز یک ایران قاسم سلیمانیست.  پای اولاد علی ک درمیان باشد خودم بند پوتین جگرگوشه ام را سفت میکنم.      اللهم ارزقنا شهادت

برای زایمان بنظر من بهترین دکتر خانم دکتر صادقی هستن

من برای مراقبت های بارداریم پیششون میرفتم و خیلی راضی ام از کارشون

توجه و رسیدگی شون عالیه و تو هر شرایطی هوای بیمارهاشون رو دارن

من ادرس سایتشون رو دارم میدم برو سر بزن

https://www.drlalehsadeghi.com/
شماره تماس: 09120549149