2777
2789

جدیدا خیلی استرس اضطراب دارم شدید ناراحتم 

کسی هست با قران ارامش پیدا کرده باشه یا مثلا چ تاثیری داشته تو زندگیتون

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با خوندن قرآن و دعاها واقعا آرامش گرفتم استرسم کمتر شده

واقعا پس منم انجام میدم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
مادرشوهرم بیماری اعصاب داشتن الان دوساله میرم حفظ بهتر شدن

خداروشکر چ خوب

من نمیخونم ولی معانی قران را صوتی گوش میدم ....بزرگترین درس های زندگیم را ازش گرفتم ...بهت توصیه میکنم حتما معانیش را گوش بدی ...

نهج البلاغه راهم همینطور به قدری ارامش بخشه که نگو...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من باورم اینه ک قرآن رو ب عربی خوندن هیچ فایده ای برای ما نداره، چون باید درک کنیم، این کتاب برای هدایت زندگیمون تواین دنیاس، ن جمع کردن صواب اون دنیا...

معنیشو بخون، خدا تو قرآن با ما حرف میزنه، داره میگ تنهامالک این جهان اونه ، رب جهانه، قدرت مطلقه، اینارو نمیگه ک از خودش تعریف کنه، میگ ک متوجه بشی هیچ کس تو این دنیا قدرتی نداره جز اون، پس اگ تو ذهنت ب ادما یا هرچیزی داری قدرت میدی یعنی شرک، داره میگ ایمان بهش نتیجش میشه آرامش، ایمان هم فقط لفظی نیس، ایمان کاملا قلبیه، باید قلبا ایمان داشته باشی ک کمکت کنه تا دستای خدا روی زمین ب کمکت بیان، چطوری وقتی ب ی نفر خیلی اعتماد داری ک کاریو برات انجام میده قلبت آروم میشه، دقیقا خدا ب همون اندازه ایمان میخواد از ما