2777
2789
عنوان

همه میگن اشتباه کردی طلاق گرفتی😓

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 78 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نخوندم کامل ولیییی

شما هر تصمیمی که گرفتی اون لحظه بهترین انتخاب بوده

یعنی وقتی بین دو راهی قرار گرفتی، عالی ترین مسیر رو اون لحظه انتخاب کردی، با خودت دشمنی نداری که، اون موقع تو اون شرایط این بهترین کاری بوده که میتونستی بکنی و انجامش دادی

دیگه نه پشیمونی داره نه به بقیه ربط داره که بخوان دخالت کنن

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

خوبه که شجاعتشو داشتی من همسرم قهرهای بچگانه میکنه و اگر بذارم طولانی می‌شه اصلا اهل گردش و خوشگذرانی نیست پدرمادرش وسط زندگیمون غیرمستقیم وووووو..

کاری که انجام دادید دگ به حرف بقیه فک نکن خودت اذیت میشی الهی که بخت خوب نصیبت بشه

ول کن حرف مردمو♥

مجرد باشی میگن چرا مجردی

متاهل باشی میگن چرا ازدواج کردی

جدا بشی میگن چرا جدا شدی و.....

به حرف بقیه اهمیت نده

و‌

روی خودت تمرکز کن 

بهترینا نصیبت بشه الهی🧡

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

کار خوبی کردی بنظرم منطقی بوده

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

مبارکت باشی اسی کار خوبی کردی گلم

اگه بقیه هم هی بهت گفتن بگو آن شاالله بخت دختراتون

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
منم شوهرم مثل تو بود میشه لطفاً برام توضیح بدین چه مدلی بود توی رابطه ؟ آیا کلا نعوظ نداشت ؟ با ببخش ...

امروز یکی اینجا میگفت قرص کروم میل به شیرینی رو کم میکته

هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

اگر این سه عیب رو نداشت مترکه اشتباه بود، خودزنی و مواد وو.... بدرد نمیخوره خودش خودش رو بدبخت کرده جسمش هم تحلیل رفته، اقلا برای خودش درست بشه. همسر خوبی که نبوده خدا رو فراموش نکن با دقت مراقبت وکمی صبری ازدواجی موفق تر... 

دوست عزیزم

حتی اگر ما هم نگیم خودت چند وقت بعد متوجه میشی اشتباهه یا نه

پیش خودت میگی شاید تمام تلاشمو نکردم ...

ولی یه مدت دوری شاید ایشونم به خودش بیاره

شما هنوز دلاتون از هم قطع نشده

ان شاالله براتون بهترینا رقم بخوره 

گلم شوهرم مشکل جنسی داشت. شاید باورت نشه حتی یکبار آب.م.ن.ی اون آقارو ندیدم...اصلا نعوظ و انزال نداش ...

خوب کردی شک نکن

ولی در عجبم از اون آقا که اصلا چرا ازدواج کرده بود؟ حتی حس جنسی هم نداشت؟ یا داشت ولی نعوظ نداشت؟

خدایا مرسی