سلام. من پریروز بعد از دوسال طلاق گرفتم. خب اون آقا مثل هر انسان دیگه ای یسری ویژگیهای خوبی هم داشت مثلا مناسبتارو فراموش نمیکرد و کادو میخریدم اگه قهر نبود محبت کلامی و فیزیکی میکرد و شکاک نبود.ولی خب مشکل شوهرم ناتوانی جنسی و عدم نعوظ ...مصرف ترامادول و قهرکردنای مداوم بود و چندبارم کتکم زد و چندبارم خودزنی شدید کرد .نگید که میبردیش دکتر و اینا که من همه این راهارو رفتم ولی متاسفانه شوهرم آدم ناامیدی بود و زیاد همت برای دوا و درمانش نمیکرد... یجورایی ثابت شده بود که هرچی بشه من به پاش میمونم ولی خب یجایی دیگه کم اوردم...شاید باورتون نشه من اونقدر دوسش داشتم که اصلا مشکل جنسیشو به روش نمیوردم و دلیل طلاقم قهرکردنای مکرر و طولانی مدتش بود...از نظر شما هم برای طلاقم عجله کردم؟؟؟!!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما هر تصمیمی که گرفتی اون لحظه بهترین انتخاب بوده
یعنی وقتی بین دو راهی قرار گرفتی، عالی ترین مسیر رو اون لحظه انتخاب کردی، با خودت دشمنی نداری که، اون موقع تو اون شرایط این بهترین کاری بوده که میتونستی بکنی و انجامش دادی
دیگه نه پشیمونی داره نه به بقیه ربط داره که بخوان دخالت کنن
تکنسین داروخانه💊 مشاور پوست و مو👩🏻⚕ میکاپ آرتیست مبتدی💄
دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار میشود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.
اگه بقیه هم هی بهت گفتن بگو آن شاالله بخت دختراتون
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اگر این سه عیب رو نداشت مترکه اشتباه بود، خودزنی و مواد وو.... بدرد نمیخوره خودش خودش رو بدبخت کرده جسمش هم تحلیل رفته، اقلا برای خودش درست بشه. همسر خوبی که نبوده خدا رو فراموش نکن با دقت مراقبت وکمی صبری ازدواجی موفق تر...