2777
2789
عنوان

با ی اکیپ تو کلاسم مشکل دارم

97 بازدید | 10 پست

مسخرم میکنن

بخاطر رازی ک پارسال بهشون گفتم.

هر روز

شعورم ندارن

بعدش یکیشون سرگروهمم هس

خیلی ازش متنفرم

دیگ نمیتونم اون درسو بخونم

چون کنارمم میشینه وقتی اون درسو دارم.

حالم بد میشه

چیکار کنم. 

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی کلاستو عوض کنی

نه . من خواستم خرداد عوض کنم مامانم نزاشت. دلمم نمیخواد ب مامانم بگم فک میکنه مشکل از منه.

دیگ هم دیره.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

الان نباید مدرسه باشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ظهرانه ایم

برو سره درست

به جای اینکه دیگران رو مسخره کنید سوالو جواب بدید یا اینکه اگر جوابی ندارین بفرمایید بیرون😐.

تو باید بفرمایی بیرون اینجا جای این بچه بازیا نیست

نی نی سایت بالای ۱۵ ساله. من به شما کاری نداشتم. و توی تاپیک های شماها هم نیومدم پس شما باید بفرمایید بیرون

نه . من خواستم خرداد عوض کنم مامانم نزاشت. دلمم نمیخواد ب مامانم بگم فک میکنه مشکل از منه.دیگ هم دیر ...

دو حالت داره با مشاوره مدرسه حرف بزنی که راهنماییت کنه 

یا یه جوری بگذرونی که اصلا وجود ندارن داخل اکیپ خودتون خوش باشی

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
دو حالت داره با مشاوره مدرسه حرف بزنی که راهنماییت کنه یا یه جوری بگذرونی که اصلا وجود ندارن داخل اک ...

دستتون درد نکنه .

اخه اکیپ ندارم🥲.