2777
2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 44 پست

من تخت گرفتم واسه دخترم

ولی یه بارم توش نخوابید

گهواره ننویی داشت تا۱ سال فقط تو اون می خوابید بعد برش می داشتم میذاشتم زمین

الان ۱۵ ماهشه ،از ۸ ماهگی برای خواب باید یه جای ۲ متر در ۲ متر پهن کنم که هر طرف دلش خواست غلت بزنه و گر نه بیدار میشه و گریه می کنه

تا می تونی به گهواره عادت نده ولی اگه خواستی بخری جای گهواره معمولی گهواره ننویی خیلی ارومشون میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۳سال پیش خریدم عزیزماول اینکه زیادی لباس نگیر صبرکن بچه ک ب دنیا اومد متناسب با قدش و فصلش براش خ ...

خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی انقدکامل توضیح دادی😘

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

قابلمه کوچیک تاالان که سه سالشه خیییییلی استفاده کردم 

فرنی و سوپ و شیر گرم کردنش کلا تو همین قابلمه های کوچیک انجام میدم 

کریر استفاده نکردم بجز چند باری که همون اوایل اومدن دیدن بچم و داخلش گذاشتم بغلش نکنن مدام 

کالسکه مارک دلیجان دارم خیلی راضیم و تا الان استفاده میکردم هیچیش نشد 

ساک از این کوله ای ها بخر قشنگ تره و جمع و جوره 

اگه سونو آخرت نشون داد وزن بچت زیر ۳۵۰۰ حتما دو سه دست سایز۰ هم لباس بخر .من کلا خوشم نمی‌آمد آستین تا بزنم و لباسش لق باشه تنش 

سر همی واسه زمستون حتتتتما خز دار بگیر و یکی دو تا هم بافت و مخمل .من کلی ازشون تو زمستون استفاده کردم جایی بردنی 

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تخت نوجوانی گرفتم چون با خودم فکر کردم بچه تا دو سال که شیر میخوره پیش خودم میخوابه بعدش کم کم جا ...

ازهمینامنظورته که هم کودکه هم نوجوان میشه؟من میخوام ازاونابخرم

برای انتخاب تخت،کالسکه و...به چه نکاتی توجه کنم که یه خرید خوب و کارآمدداشته باشم

کالسکه هم من واسه پسرم مبله گرفته بودم که هم سخت بود جا به جا کردنش و هم جاگیر بود ،دادمش سمساری

الان واسه این بچم کالسکه عصایی گفتم که هم سبک تره هم راحت جا میشه همه جا

فقط مشکل اینه از ۶ ماه به بالا میشه استفاده کرد،چون فقط حالت نشسته داره

سلام عزیزم

من بچه ام ۴ ماهش هست

آغوشی سوئیسی حتما حتماحتما بگیر خیلی وسیله دست راحتی هست برای مادری که بچه اولش هست و بچه کوچیک بغل نکرده است

من چون بچه ام کولیک و رفلاکس داره ، گهواره بهترین وسیله برایش هست و خیلی کمکم میکنه

کالسکه حتما چرخ هایش فنر داشته باشه و خودکار جمع بشه؛ من الان راحت راحت بچه ام را با کاسکه میبرم خیابان.

کریر حتما بگیر چون وسیله شیک و راحتی هست برای اینکه جایی بری چون مجبور نیستی بچه را روی زمین بگذاری

دستگاه تب سنج دیجیتال(مثل وسیله ای که در دوران کرونا بیمارستان ها داشتند)  بگیر چون برای واکسن زدن و تب کردن بعدش خیلی کمکت میکنه

من بچه ام موقع تولد وزنش ۲۸۰۰ بود؛ ۴ بسته پوشک سایز صفر استفاده شد.

من تخت گرفتم واسه دخترمولی یه بارم توش نخوابیدگهواره ننویی داشت تا۱ سال فقط تو اون می خوابید بعد برش ...

البته تختی که گرفتم تخت نوزادی بود

ولی یک بار هم نخوابید،تا میذاشتم بیدار میشد

کالسکه هم من واسه پسرم مبله گرفته بودم که هم سخت بود جا به جا کردنش و هم جاگیر بود ،دادمش سمساریالان ...

کلاهمه هصایی هاهمینطورن یعنی؟همشون از۶ماه به بالامیشه استفاده کرد؟