2777
2789

ایده چی میخوای بگو تا بهت بگم؟؟؟؟

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

ایده چی میخوای بگو تا بهت بگم؟؟؟؟

شماتازه خریدکردین؟اگه ازخریدچیزی پشیمون شدین مثلاپیش خودتون گفتین کاش فلان چیزونخریده بودم بجاش اینوخریده بودم بهم بگین لطفا

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماتازه خریدکردین؟اگه ازخریدچیزی پشیمون شدین مثلاپیش خودتون گفتین کاش فلان چیزونخریده بودم بجاش اینو ...

کریر استفاده نشد

ست قابلمه کوچولو الکی گرفتم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

برای انتخاب تخت،کالسکه و...به چه نکاتی توجه کنم که یه خرید خوب و کارآمدداشته باشم

دخبر من الان ک نزدیک ۵ سالشه 

ی بارم راضی نشد رو تختش بخوابه

الانم میخوام دیگه ردش کنم بره

الکی پول دادم

..بالاخره اسم عشقم ن تنها تو شناسنامه من اومد بلکه اسممون کنار هم تو شناسنامه س تا وروجک هم اومد...بعد ۴ سال دوستی و تلاش برای رسیدن سال ۹۳ ب هم رسیدیم...آقایونی ک تا تاپیک دعوا و قهر ازم میبینید درخواست میدید من اگر با شوهرم جنگ جهانی هم کنم بازم ی تار موشو ب هیچکس نمیدم ...افتاد؟؟؟

شماتازه خریدکردین؟اگه ازخریدچیزی پشیمون شدین مثلاپیش خودتون گفتین کاش فلان چیزونخریده بودم بجاش اینو ...

کریر فقط یکی دوماه استفاده میشه نخر

اگه ست رخت خواب آمادش قنداق فرنگی داره 

آغوشی و قنداق سوئیسی نخر 

من ۳سال پیش خریدم عزیزم

اول اینکه زیادی لباس نگیر صبرکن بچه ک ب دنیا اومد متناسب با قدش و فصلش براش خرید کن 

لباس هایی ک زیپ دارن راحت تر هستن نسبت ب اونایی ک دکمه دارن

سعی کن یقه ی لباس هایی ک میخری حتما دکمه داشته باشه ک موقع پوشیدن بچه اذیت نشه

گهواره خیلی ب کار میاد حتما بگیر 

روروئک ب کار من نیومد و اصلا استفاده نشد 

آغوشی اصلا استفاده نکردم 

ساک حمل نوزاد تا دوماهگیش فقط استفاده شد 

کریر نگیر چون ب کمر و ستون فقرات بچه آسیب میزنه 

جز اینکه کلا تخت باشه و خوابیده 

حالت نیمه نشسته نذار بچتو 

کالسکه هم بهترین جنس رو بگیر چون موقع پیاده روی و تفریح رفتن خیلی خوبه مدل اسپرینگ بگیر اگه خواستی بگیری ولی دلیجان اصلا ب هیچ وجه نگیر ک آشغاله 

کیف لباس و پوشک بچتو بزرگ بگیر و جنس خوب 

حتما پستونک ارتودنسی بگیر اگه میخوای بهش پستونک بدی 

مای بیبی هم فقط مارک خود مای بیبی رو بگیر جذبش خوبه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

دخبر من الان ک نزدیک ۵ سالشه ی بارم راضی نشد رو تختش بخوابهالانم میخوام دیگه ردش کنم برهالکی پول داد ...

چراپس کجامیخوابه پیش خودتون؟یااتاق خودش ولی روی زمین؟

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌
دخبر من الان ک نزدیک ۵ سالشه ی بارم راضی نشد رو تختش بخوابهالانم میخوام دیگه ردش کنم برهالکی پول داد ...

ای وای تورو خدا به هر روشی شده جداش کن بعدا خیلی مشکلات بدی پیش میاد. اصن نباید میذاشتی به این سن برسه