2777
2789
عنوان

تجربه برداشتن تخمدان و رحم

3763 بازدید | 32 پست

به تازگی مجبور شدم این عمل رو انجام بدم سنم 40سال وحدود دو ماه هست که عمل کردم 

خواستم ببینم چه تجربه ای برای بعد عمل دارید چه مکمل هایی استفاده میکنید ؟

خدای نکرده مشکلی براتون پیش نیومده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکلت چیه که مجبوری عمل کنی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
مادرشوهر و عمم عمل کردن قشنگ دوووماه تو جا خوابیدن بعدم فقط کار سبک تا حسابی خوب شدن

مشکلشون چی بود

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عمل کردم ضخامت زیاد رحم کیست تخمدان فیبروم میوم پولیپ همه چی....خونریزی شدید همراه با درد وحشتناک

ایشالله خوب میشین بعد از عمل دیگه راحت میشی 💚🌱

ایشالله خوب میشین بعد از عمل دیگه راحت میشی 💚🌱

امضاتو خواندم خواستم ببینم رژیم داشتی ورزش چه جوری وزن کم کردی ...

من حدود ۲۰کیلو اضافه دارم به خاطر داروهای هورمونی قبل اینکه عمل کنم الان هم به خاطر عمل کم تحرک شدم 

امضاتو خواندم خواستم ببینم رژیم داشتی ورزش چه جوری وزن کم کردی ...من حدود ۲۰کیلو اضافه دارم به خاطر ...

حذف قند و شکر و خوردنی‌های سوپرمارکتی🤭 حذف فست فود و انواع نوشیدنی‌های شیرین مثل نوشابه،دلستر، آبمیوه... مصرف بسیار کم کربوهیدرات و مصرف زیاد آب ،میوه، سبزیجات،پروتئین ورزش منظم و رقص

حذف قند و شکر و خوردنی‌های سوپرمارکتی🤭 حذف فست فود و انواع نوشیدنی‌های شیرین مثل نوشابه،دلستر، آبمی ...

چه قدر خوب میشه گفت تقریبا همه این موارد رو حذف کردم فقط میمونه ورزش که فعلا در حد ۱۵دقیقه  پیاده روی بیشتر نمیتونم انجام بدم 

دعا کن بهتر بشم بتونم ورزش کنم