در ظاهر باهات خوب و معمولی باشه ولی مطمئن باشی نسبت بهت حسوده چجوری باهاش رفتار مبکنی؟
قصد و امکان قطع رابطه نیست !
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
بستگی داره اون شخص کی باشه اگه از فامیل خودم باشه مخم نی سعی میکنم جدی نگیرم وباهاش عادی باشم چون تاثیری توزندگیم نداره اما اگه ازخانواده شوهرباشه مثلامادرشوهرخواهرشوهر خیلی بهم میریزم وحساس میشم چون اینا موقع حسادت بیکارنمیشینن
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻
تقریبا از بیشتر ادمای اطرافم این حسو میگیرم برام مهم نیست😂بزار حسادت کنه خودش اذیت میشه😌
آخه عجیبه برام به خودم هیچی نمیگه ولی رفتارش یه جوریه
خب حسود باشه...ضرری اگه نمیرسونه که برار به حسادتش ادامه بدهاگ میرسونه که توام باید جبران کنی براش
پشت سرم احساس میکنم حرکتایی میزنه 😅
تحمل میکنم سعی میکنم حسودیشو تحریک نکنم. خودم یکی دارم
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم