2777
2789

ما تازه فهمیدیم بعد۳۵ سال زندگی مشترک خالم و شوهرش خالم که به تازگی صبرشو از دست داده اعتراف کرده که شوهرش بارها بهش خیانت کرده و با وجود اینکارش پیش مردم میگه که خانمم به من خیانت میکنه و الکی براش حرف درست میکنه خودشو توجیه کنه شرایط وحشتناکی که این چند روز گذروندیم بچهای خالم😔

و اینکه دیروز متوجه شدیم این چند وقتی که خاله من خونمون میومده بر راهنمایی و حال بدش شوهرش رفته کل شهرو پر کرده که با بابای من داره به شوهرش خیانت میکنه! و ابروی خالمو بابامو پیش کل فامیل الکی برده!

حالا امروز خالم شوهرشو اورده بوده خونه مامانم و چون  شوهرش حرفای زشتی زده  خالم سه تا سیلی محکم زده بهش که دهنش خون اومده 

و داییم میخاسته کتکش بزنه

اونم یه مرد بی دست و پا و ترسوییه رفته تو حیاط خونمون دراز کشیده گریه کرده

اینارو شنیدم حالت تهوع و معده درد گرفتم فکر زندگی خالم و مرد کثیف و بی عرضع ای که کتک خورده و گریه میکنه از ذهنم یه لحظع هم کنار نمیره😭

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ای بابا حالا چرا دراز کشیده

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا به دادش برسه با این تهمت بزرگی که به دو نفر بیگناه زده و آیرو برده .بعد از مرگ چه خاکی میخاد تو سرش بریزه .تازه تو همین دنیا هم تقاص تهمت شو میبینه.احتمال زیاد یه بیماری بدی میگیره .