2777
2789

پیشرفت

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
پیشرفت

من ی مدتی فاصله گرفتم هنوزم اون قذری که فک کنی باش حرف نزدم خیلی رسمی و خیلی کوتاه چون دیدم ظرفیت خوبی ندارد ی نفر بدم دیدم پشتم حرف زد بیشتر رسمی شدم و دیدم بع مامانم پی داده و حال منو پرسیده درصورتیکه میتونست ازخودمم بپرسه الانم نمیخام متوجه بشه حت اگ حالم بد باشه این چطور پشیمونش کنم از کارش بعدم ی نفر کلی قضاوتم کرد کلی حرف ک من چون درس نخوندم فلان جوابشو دادم ولی چطور بسوزنمش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام خوبم ب خوبیت😆

منظورتو متوجه نشدم

طرفت که براش مهم نیستی خانوادس یا رل؟

قضاوت هم که همیشه هس بهتره بیخیال شی

ارزش نداره خودتو ناراحت کنی چ برسه بخای تلافی کنی

من ی مدتی فاصله گرفتم هنوزم اون قذری که فک کنی باش حرف نزدم خیلی رسمی و خیلی کوتاه چون دیدم ظرفیت خو ...

نمیدونم گلم فقط اهمیت نده تو هم

آدم وقتی حذف اطرافیان و‌مردم و به هیچ جاشم نگیره حالش خیلی بهترع

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
سلام خوبم ب خوبیت😆منظورتو متوجه نشدمطرفت که براش مهم نیستی خانوادس یا رل؟قضاوت هم که همیشه هس بهتره ...

نه اخع خیلی هی داله  میرع جلو از روم نمیره نه اون ی خانمه ک میگف مثلا من عین دخترشم اما فهمیدم مهم نیستم براش دیدم ب مادرم پی داد منم پی دادم اما نه صمیمی خشک و معمولی و رسمی میخام دلشو بسوژونم 

اجی میخام بسوزونمش بخدا جای من نیستین ندیدی قضاوت شونو

یه جوری از طریق کسی انتقال بده حرفاتو بهش ک اونم بسوزه هر ماری باهات کرده تو هم بکن 

یه جوری از طریق کسی انتقال بده حرفاتو بهش ک اونم بسوزه هر ماری باهات کرده تو هم بکن

اخع من یبار خواستم فعمیدم عقده ای شره گقتم دردسر درس نکنم برا خودم الانم گفتم استوری بزارم باز نمیدونستم اونم قضاوت کرد هم به خواعرش گفتم 

نه اخع خیلی هی داله میرع جلو از روم نمیره نه اون ی خانمه ک میگف مثلا من عین دخترشم اما فهمیدم مهم ن ...

حوصله داریا

بیخیال.بخایم ب این چیزا اهمیت بدیم و دنبال سوزوندن طرف باشیم که نصف عمرمون ب فناس

برات مهم نباشه

حوصله داریابیخیال.بخایم ب این چیزا اهمیت بدیم و دنبال سوزوندن طرف باشیم که نصف عمرمون ب فناسبرات مهم ...

اخ اون دستی داره ب من میرسونه ک مثلا مهم نیستی بعد با عزیزم ج میده گفتم شمارشو پاک کنم موندم 

بنظرم نیتتون رو صاف کنید. این کینه ای که تو دلتون دارین بنظرم اول به خودتون صدمه میزنه و آرامش خودتون صلب میشه. پیشنهادم اینکه به زندگیتون برسید و برای اهدافی که دارین تلاش کنید منتها نیتتون اصلا این نباشه که بخاطر کم کردن روی بقیه اینکارو انجام میدید؛ چون هدف واقعیتون رو این وسط گم میکنید و به جای تلاشتون برای خودتون و زندگیتون در واقع بازم دارین برای اونها تلاش می کنید. نیتتون رون الهی کنید و دلتون رو صاف و بگذرید از این مسائل. به خودتون اجازه نفس کشیدن بدید و مدتی فاصله بگیرین

بنظرم نیتتون رو صاف کنید. این کینه ای که تو دلتون دارین بنظرم اول به خودتون صدمه میزنه و آرامش خودتو ...

چطور صاف کنم شما بگو طرف اومده به مادرم گفته اونم چون وقت نداشته و کار میره و الان من متوجه شدم بعد با کرایه خونه واریز کرده اومده ی حالیم پرسید  بعد شمار منم داشته اما نیمده چون براش مهم نبودم پشتم حرف زده من چطور نادیده گرفتش و بد حرف زدنش یا تهمت قضاوت و پریدن بد حرف زدن بقیه و هزاران زخمی ک بهم زدن صاف کنم  وقتی له شدم باز نابود شدم نادیده گرفته شدم و با بیشعور تمام جواب همه اینا داده شدچطوری واقعا