2777
2789
عنوان

سلام خوبین 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 17 پست
چطور صاف کنم شما بگو طرف اومده به مادرم گفته اونم چون وقت نداشته و کار میره و الان من متوجه شدم بعد ...

درک میکنم که تحمل این اتفاقات براتون سخته؛ اگه اهل گفتگو هستین، سعی کنید غیر مستقیم بحث رو پیش بکشید و گره هاتون رو با هم باز کنید. چون گفتگو واقعا مفیده در این جور مواقع اما کنترل شده و نه با عصبانیت و داد و بیداد. اگه امکان گفتگو ندارین، پس حرص خوردن چیز طبیعیه اما باید کنترلش کرد گرچه سخته؛ ممکنه این وسط بیراه برید مثل همین کاری که میخواید بکنید یعنی انجام هر کاری برای اینکه روی ایشونو کم کنید که در واقع بنظرم این تلاش در قدم اول به ضرر وقت و آرامش خودتونه و  تضمینی هم برای موفقیتش نیست. گاهی وقتها باید واقعا خودتون و همه کارتون رو به خدا بسپارین چون ما تا یکجایی میتونیم مسائل رو کنترل کنیم اونم ظاهرا داریم کنترل میکنیم اما خداست که بر همه چیز مسلطه و مطمئن ترین تکیه گاهه.

درک میکنم که تحمل این اتفاقات براتون سخته؛ اگه اهل گفتگو هستین، سعی کنید غیر مستقیم بحث رو پیش بکشید ...

میدونید من امشب داشتم آتیش میگرفتم اما به رو خودم نیوردم که چرا اینکار کردی و خیلی رسمی پ خشک حرف زدم که حد خودشو بدونه بعدم من بقران اول میام با حرف اما طرف یا شره یا دنبال درد سر چن بارم غیر مستقیم بود اما فعمیدم بود نبودم برا کسی اهمیت نداره انگار ما بومیدیم  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.