monamohamadi مدیر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 عنوان جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 66 پست سلام میشه بیاین نظربدینمن وسایلمو رنگ چوب میخام بزنم ب احتمال زیاد رنگ چوب روشن حالا جاکفشی این رنگ قشنگ میشه براش یانه؟؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1403/08/08 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختردرمانده عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1103 🤔🤔🤔متوجه نشدم؟؟؟رنگ مبلمان و...رو نمیدونم چ رنگی بخرم پارچشو چ رنگی بخرم بهم بگو چه سبکی مد نظرته تا راهنماییت کنم،من واسه جهازم خیلی مطالعه کردم درباره سبک های مختلف خدایا مرسی واسه همه چیز🫠
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 بهم بگو چه سبکی مد نظرته تا راهنماییت کنم،من واسه جهازم خیلی مطالعه کردم درباره سبک های مختلف من مبلام نئو کلاسیکهبعد رنگ وسایل چوبیم اول رنگکرم پتینه طلایی میخاستم اما همسرم میگه خیلی بی روح میشه خونه الان میگه رنگ چوب بخریم بعد من عکس جاکفشی ک گذاشتم از رنگش خیلی خوشم میاد😫حالا نمیدونم چرنگی بزنیم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دختردرمانده عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1103 من مبلام نئو کلاسیکهبعد رنگ وسایل چوبیم اول رنگکرم پتینه طلایی میخاستم اما همسرم میگه خیلی بی روح م ... خب اون جاکفشی که شما انتخاب کردی کلا سبک مدرنه و اصلا به نئوکلاسیک نمیاد،حق با همسرته رنگ چوب و یه قهوه ای ملایم بگیرید خدایا مرسی واسه همه چیز🫠
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 خب اون جاکفشی که شما انتخاب کردی کلا سبک مدرنه و اصلا به نئوکلاسیک نمیاد،حق با همسرته رنگ چوب و یه ق ... میشه نئوکلاسیک برام بفرستین اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دختردرمانده عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1103 به پایه ها دقت کن،و اون نوارهایی که روی در کار شدهاین سبک نئو کلاسیکه خدایا مرسی واسه همه چیز🫠
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 به پایه ها دقت کن،و اون نوارهایی که روی در کار شدهاین سبک نئو کلاسیکه ممنون عزیزم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 به پایه ها دقت کن،و اون نوارهایی که روی در کار شدهاین سبک نئو کلاسیکه این چی بدمیشه؟؟چون هرچی میگردم تی وی وال همیناس مدرن نئوکلاسیک همش همینه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دختردرمانده عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1103 این چی بدمیشه؟؟چون هرچی میگردم تی وی وال همیناس مدرن نئوکلاسیک همش همینه اینم مدرنه قشنگه ولی خب سبک مبلتم عوض کن مدرن بگیر خدایا مرسی واسه همه چیز🫠
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 اینم مدرنه قشنگه ولی خب سبک مبلتم عوض کن مدرن بگیر تی وی وال دیگ هرچی پینترسم میگردم نیست همه جا همیناس حتی تو نئوکلاسیکا و خونه ها اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
golgoli67 عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 3166 بحث چوب نیست بحث رنگشه بنظرتون رنگ چوبامم اینجوری کنم مبل و کنسول وتخت و.... رنگ روشن بزن چوبتو عزیزم چون تازه عروسی هم دلتو نمیزنهمنم اولش قهوه ای سفارش دادم چند روز بعد رفتم عوض کردم الان خیلی خوشحالم😅
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 رنگ روشن بزن چوبتو عزیزم چون تازه عروسی هم دلتو نمیزنهمنم اولش قهوه ای سفارش دادم چند روز بعد رفتم ع ... قهوه ای نمیخامیکم بالاتر ببین تی وی وال گذاشتم تواون تن رنگ شاید بزنم یکم شاید رنگشو تغییر بدم تن نسکافه ای یا ... اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 زیبانیست چی؟؟؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
golgoli67 عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 3166 قهوه ای نمیخامیکم بالاتر ببین تی وی وال گذاشتم تواون تن رنگ شاید بزنم یکم شاید رنگشو تغییر بدم تن ... مبل من دقیقا همون رنگ جاکفشی که گذاشتیبنظرم قهوه ای نگیر دلتو میزنه همون کرم نسکافه ای بگیر رگه دارم باشه قشنگه بازم سلیقه ایه