2777
2789
عنوان

جهیزیه

428 بازدید | 66 پست

سلام میشه بیاین نظربدین

من وسایلمو رنگ چوب میخام بزنم ب احتمال زیاد رنگ چوب روشن حالا جاکفشی این رنگ قشنگ میشه براش یانه؟؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی عزیزم مبارکه 😍سلیقه ای ولی بنظرم قشنگ عزیزم 🤩

بنظرت بقیه چوبیامم همین رنگ بزنم منظورم چوب مبل ومیز تی وی و کنسول و...

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
قشنگه

بنظرت بقیه چوبیامم همین رنگ بزنم منظورم چوب مبل ومیز تی وی و کنسول و...

این چوب ام دی افه که توی بقیه وسایل خوب نمیشهمثلا تخت و ایناش جالب نیست خیلی ارزون قیمتهسعی کن چوب ر ...

بحث چوب نیست بحث رنگشه بنظرتون رنگ چوبامم اینجوری کنم مبل و کنسول وتخت و....

باید ببینی خودت چی دوست داریاز نظر من که قشنگه

😩😭من تو ترکیب رنگ افتضاحم اصلا نمیتونم ست کنم میترسم😥خونم زشت شه

🥲🥲توی گوگل ترکیب رنگهارو نگاه کن شاید خوشت اومد

🥺🥺هیچ کمکی نکرد بهم اینحا تاپیک زدم.گیجم نمیدونم مبل تخت کنسول میز تی وی 

جاکفشی اینارو چ رنگی بخرم 

رنگش سلیقه ایه ولی خب چوب این رنگی بشه زشت میشهمعمولا چوبو رنگ خودش میگیرن

🤔🤔🤔متوجه نشدم؟؟؟

رنگ مبلمان و...رو نمیدونم چ رنگی بخرم پارچشو چ رنگی بخرم