monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 عنوان جهیزیه 428 بازدید | 66 پست سلام میشه بیاین نظربدینمن وسایلمو رنگ چوب میخام بزنم ب احتمال زیاد رنگ چوب روشن حالا جاکفشی این رنگ قشنگ میشه براش یانه؟؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1403/08/08 | 00:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 بنظرتون رنگش خوبه وسایلمم رنگچوبشو همین بگیرم؟؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
ghazzal73 عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 3325 بسلامتی عزیزم مبارکه 😍سلیقه ای ولی بنظرم قشنگ عزیزم 🤩 🕊✨🤲🏻
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 بسلامتی عزیزم مبارکه 😍سلیقه ای ولی بنظرم قشنگ عزیزم 🤩 بنظرت بقیه چوبیامم همین رنگ بزنم منظورم چوب مبل ومیز تی وی و کنسول و... اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 قشنگه بنظرت بقیه چوبیامم همین رنگ بزنم منظورم چوب مبل ومیز تی وی و کنسول و... اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دختردرمانده عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1103 این چوب ام دی افه که توی بقیه وسایل خوب نمیشهمثلا تخت و ایناش جالب نیست خیلی ارزون قیمتهسعی کن چوب راش یا روس بگیری خدایا مرسی واسه همه چیز🫠
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 این چوب ام دی افه که توی بقیه وسایل خوب نمیشهمثلا تخت و ایناش جالب نیست خیلی ارزون قیمتهسعی کن چوب ر ... بحث چوب نیست بحث رنگشه بنظرتون رنگ چوبامم اینجوری کنم مبل و کنسول وتخت و.... اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
martiin عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 930 بنظرت بقیه چوبیامم همین رنگ بزنم منظورم چوب مبل ومیز تی وی و کنسول و... باید ببینی خودت چی دوست داریاز نظر من که قشنگه
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 باید ببینی خودت چی دوست داریاز نظر من که قشنگه 😩😭من تو ترکیب رنگ افتضاحم اصلا نمیتونم ست کنم میترسم😥خونم زشت شه اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
دختردرمانده عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 1103 بحث چوب نیست بحث رنگشه بنظرتون رنگ چوبامم اینجوری کنم مبل و کنسول وتخت و.... رنگش سلیقه ایه ولی خب چوب این رنگی بشه زشت میشهمعمولا چوبو رنگ خودش میگیرن خدایا مرسی واسه همه چیز🫠
martiin عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 930 😩😭من تو ترکیب رنگ افتضاحم اصلا نمیتونم ست کنم میترسم😥خونم زشت شه 🥲🥲توی گوگل ترکیب رنگهارو نگاه کن شاید خوشت اومد
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 🥲🥲توی گوگل ترکیب رنگهارو نگاه کن شاید خوشت اومد 🥺🥺هیچ کمکی نکرد بهم اینحا تاپیک زدم.گیجم نمیدونم مبل تخت کنسول میز تی وی جاکفشی اینارو چ رنگی بخرم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6246 رنگش سلیقه ایه ولی خب چوب این رنگی بشه زشت میشهمعمولا چوبو رنگ خودش میگیرن 🤔🤔🤔متوجه نشدم؟؟؟رنگ مبلمان و...رو نمیدونم چ رنگی بخرم پارچشو چ رنگی بخرم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️