2777
2789
عنوان

دوری از بچه🥺

396 بازدید | 19 پست

کسی هست درد دل کنم باهاش دلم خیلی گرفته دلتنگ بچم هستم😪🥺🥺

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

میشه بگی چرا دوری ازش ؟ 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اینجا تهش میان ‌میگن مادر بودی باید میموندی پیشش حتی اگه خودت از بین می‌رفتی 

درکی ندیدم این‌جا از این موضوع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
🥹قربون دلت برم چرا دوری ازش😔

بخاتر یه بحث مادر شوهر و شوهرم 11 شب بیرونم کردن بهم تهمت بی عفتی و بی ناموسی زدن خواهر شوهرم میگه من بخاتر تو میترسم شوهرمو بیارم خونه مادرم چون تو باهاش میخندی

+چرا حذفشون کردی‌.؟.                                                      _چون برای خودم، برای زندگیم و آرامشم، روح و روانم وآیندم احترام بیشتری دارم!!! 

عزیزم اینجا تهش میان ‌میگن مادر بودی باید میموندی پیشش حتی اگه خودت از بین می‌رفتی درکی ندیدم این‌جا ...

دقیقا 

منم دورم ازشدلم خونه از دوریشبمیرم براش

عزیزکم تو چرا دوری🥺

تازه شوهرم مریضی دو قطبی هم داره زندگیم داغون شده الانم خونه بابام هستم هنوز یه زنگی نزدن بگن کجایی چیکار میکنی

خدا یا مادرا بابچشون امتحان نکن

الهی آمین🥺🫧

چرا دوری ازش عزیزم

یکمی شو گفتم چرا دورم از خونه بیرونم کردن اونم شب