2777
2789

ما ی خونه داشتیم شریکی فروختیم من بهشون میگم سهم من کمه سرمایه زیادی نیست چطوری ی بچه روبااین پول بزرگ کنم بچه خرج داره ۱۰۰میلیون شماازسهم خودتون بدید به من نه مهریه نه نفقه هیچی ندادن میگم ۱۰۰میلیون بدید جای نفقه بریددیگه کاری به کارتون ندارم هیچی نمیخوام برگشته میگه به من چه ببربچه روبندازبغل باباش نگه داره باباشم کمپ همه کاره هم ازاول مادرشوهرم بوده چه موقع خواستگاری چه تو۷سال زندگی چه موقع جداشدن همش پیگیر مهریه اینابودکه ببخشم حالا که نوبت  چندرغازپول دادنو نگهداشتن بچه شده خودشوکشیده کنار چی بگم به نظرتون بهش ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالت بودم گدایی میکردم از بچه م‌نمی گذشتم که بگه بده به بابای معتادش

کسی گفت میخوام ازبچه ام بگذرم من گفتم ۱۰۰میلیون پول بدید بهم جای نفقه ومهریه خوب با هوابچه روبزرگ کنم یک سالش سرکارم نمیتونم برم ازفرداشیرخشک نخرم مای بیبی نخرم براش که چی فقط بچه پیش مادرباشه یابایدپول بدن یاببرن خودشون خرجش کنن ازگرسنگی پیش من بمیره خوبه 

می‌دونم شرایطت سخته ولی تو رو خدا بچه رو جدا نکن...سنی ندارهتو دادگاه چرا از حق و حقوقت نگفتی؟

ازاول دادگاه نرفتیم همه چی توافقی بود حق طلاقم داشتم من مسله ام نگه داشتن بچه نیست فقط باید پول وسرمایه داشته باشم ازپس هزینه هاش بربیام نمیتونم گرسنه نگه دارم که میخوام ی کاری کنم پول رو بدن 

خدایش تو این کش مکش دلتون واسه اون بچه نمی سوزه.زنگ زدی بیان ببرنش پس مادری کو هر جور شده از خودت نر ...

من همون روز اول حضانت رو گرفتم منتهی مسله ام هزینه هاش بایدازپسش بربیام چون یک سالش سرکارم نمیتونم برم اونام بچه نگهدار نیستن میخوام بذارمشون لای منگنه که فقط پول رو بگیرم 

کسی گفت میخوام ازبچه ام بگذرم من گفتم ۱۰۰میلیون پول بدید بهم جای نفقه ومهریه خوب با هوابچه روبزرگ کن ...

می دونم 

درکت میکنم 

تو شرایط سختی هستی 

با همون‌سهم‌ کم بزرگش کن 

از مادرت خواهش کن نگه ش داره بری سرکار

به خدا فکر کنی هزاران راه هست بر گذران زندگی ولی بچه ت دست اون خانواده نمونه 

بچه ها خیلی گناه دارن 

به خدا با بغض و گریه بر پسرت نوشتم 

الان طلاق گرفتی نگرفتی مادرهمسرت چرا باید بیاد بچتو ببرع؟ چزا اونو میترسونی با بچت

چون اون ی عوضی اشغال ازمجردی پسرش معتاد بوده ازماپنهون گرده آمده براش زن گرفته که ازسرخودش بازش کنه باعث بدبختی من همین زن حالا میخواد ۱۰۰میلیون هزینه کنه بابت ۷ سال عمر هدر رفته من بابت جوونیم جای مهریه نفقه خودم وبچه زیاد؟

با همون پولی که داری بچتو بزرگ کن نزار بیوفته زیر دست یکی دیگه تو مادرشی از پدرش که شانس نداشت طفلی ...

من مسله ام نگهداری بچه نیست ازاول گردن گرفتمش مسله اینه که مادرشوهرم روش خیلی زیاد پسرش ازمجردی معتادبودازما پنهون گرد امدبراش زن گرفت که پسرشوازسرخودش بازکنه جوونی منو خراب کرد ازش متنفرم حالا هم نه مهریه داده نه نفقه بچه هم انداختن سرمن راحت نشستن سرزندگیشون مدامم زنگ میزنه مهریه ونفقه روبخشیدی یانه منم زورم گرفته میخوام اون ۱۰۰میلیون رو بگیرم یا بچه رو اوار کنم رو سرش بشین سرپیری بچه داری کنه خیلی عوضی خیلی دوست دارم خفه اش کنم 

می دونم درکت میکنم تو شرایط سختی هستی با همون‌سهم‌ کم بزرگش کن از مادرت خواهش کن نگه ش داره بری سرکا ...

مادرم فوت کرده مادرم بود که غم نداشتم یکی ازبدبختیام همین من فقط بایدبشینم گوشه خونه بچه نگهدارم مهدم قبول نمیکنه بچه شرخوارنگه دار اگه هم بکنه هزینه اش خیلی زیاد هرچی کارکنم بایدپول مهد بدم مادرشوهرم خیلی عوضی هیچی که نداده هرروزم زنگ میزنه نفقه ومهریه بخشیدی یانه زورم گرفته میخوام حالشو بگیرم اون ۱۰۰میلیون رو ازش بگیرم 

مادرم فوت کرده مادرم بود که غم نداشتم یکی ازبدبختیام همین من فقط بایدبشینم گوشه خونه بچه نگهدارم مهد ...

درکت میکنم 

خدا مادر نازنین ت رحمت کنه🖤 

چنتا بزرگتر بفرست باهاشون حرف بزنه 

شاید رام شدن این انسان نماها که به نوه شون هم رحم ندارن 

راستی خواهرت هم نمیتونه نگه داره؟

درکت میکنم خدا مادر نازنین ت رحمت کنه🖤 چنتا بزرگتر بفرست باهاشون حرف بزنه شاید رام شدن این انسان نم ...

بزرگترنمیخواداینافقط زبون تهدید میفهمن میگم مهریمومیزارم اجرا بچه رو هم میزارم جلوخونه ات خواستی بزرگ کن نخواستی بزارپرورشگاه اونوقت مجبورمیشه پول روبده عوضی ی عمرامدن بدبختم گردن جوونیمو گرفتن حالا ۱۰۰میلیون که پول ی گوشی آیفون زورشون مییاد جای تمامی حق وحقوقم بدن