2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم

254 بازدید | 14 پست

ک باید منو ببری مرکز استان دکتر اینم گفت باشه جالبه بدونید کل تابستون من التماسش کردم ببرمون مرکز استان گفت نه نمیرسم نمیتونم ولم کن حتی خودم وبچهام مریض میشیم من میبرم دکتر نمیاد باهامون من مشکل زنانه داشتم دوسال قبل هرچی گفتم ببرم دکتر نبرد من رفتم درمانگاه بیمه دیگ قید درمانم زدم بعد برامادرش نه نمیگه😔اولش گفتم دلمو بزرگ کنم چیزی نگم ولی ازبس دلم پربود گفتم ب مامانت گفتی ک بچهام با تب بالا تامرز تشنج رفتن ومن نردمشون دکتر زنم تنها بردشون گفت نه لزومی نداره بگم بچها مهم نیستن برام

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پیش اومده برام بحث حسودی نیست .بحث اینه فک میکنی ارزشت کم شده

دقیقا منو نمیخاد نه خودم نه بچهامو

حسود چیه کاملا حق داری باید هم مواظب شما باشه هم به مادرش احترام بذاره اما چون برا شما کم میذاره نام ...

خیلی نامرده 

حتما یه جاییش سوخته که اینجوری حرف میزنه

جالبه مادرش صبح بامن حرف زد گفتم شوهرم فعلا سرکاره تازه دوروزه میره بعد جدا زنگ زده از شوهرمم بپرسه ک ببینم راست گفتم یانه😏

جالبه مادرش صبح بامن حرف زد گفتم شوهرم فعلا سرکاره تازه دوروزه میره بعد جدا زنگ زده از شوهرمم بپرسه ...

اصل کار شوهرته که باید پشتت باشه 

سعی کن اونو بکشونی سمت خودت باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه 

اصل کار شوهرته که باید پشتت باشه سعی کن اونو بکشونی سمت خودت باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه

کلا مادرش از اول جوری یادش داد ک زنا خوب نیستن فقط پدرومادر مهمن وقتی من عقدبودم هم حتی دوستم نداشت فقط یه کلفت میخاست ک کاراشو بکنه مادرش خسته نشه