2777
2789
کبد و کلیه ام باد کرده بود خدا بهم رحم کرد بهتر شدم دیر می‌فهمیدم استخوان هام سیاه میشد و جالبه که د ...

یک وضعی منم شدم ... پس خدا ب هردومون رحم کردم اسم قرص بادی سافتلن بود اسمش رو میگم ک کسی اشتباه منو نکنه این قرص رو از دارو گیاهی گرفتم بیچاره شدم...بنظر من ب چیزی که داریم و اینی ک هستیم راضی باشیم اینو منی میگم که همه راها رو رفتم 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

بمن چ چطور منو ریپ میزنی میگی اشتباه میکی اذییت میشی بم بگی

نمیفهمم؟ اگه دنبال دلیلی گوگل بهترین منبع هستش بزن درباره کورتون بخون

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیفهمم؟ اگه دنبال دلیلی گوگل بهترین منبع هستش بزن درباره کورتون بخون

داره ک داره همه میدونن بازم مبخورن 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یک وضعی منم شدم ... پس خدا ب هردومون رحم کردم اسم قرص بادی سافتلن بود اسمش رو میگم ک کسی اشتباه منو ...

در هر شرایط باید شکر گذار خدا باشیم من یه قوطی ترکیه ای و یه قوطی امریکایی گین اپ مصرف کردم سومی رو هم می‌گرفتم...وای خدایا شکرت خدا به همه جوونا رحم کنه

اره آخرشم رو تخت بیمارستان هزینه های گنده گنده میکنن که بشن همون آدم قبلی

چشون میشه ک میرن بیمارستان؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

چشون میشه ک میرن بیمارستان؟

باد صورت و شکم و رون پا ، نابودی کبد و کلیه م معده ، سیاهی استخوان که دارویی نداره ، دو سه تاش از کار بیوفته میدونی چی سر مصرف کننده میاد؟ به خاطر یه عده سودجو که برای چند تومان ملتو بدبخت میکنن وگرنه چرا خود داروخانه نمیفروشه؟؟من پرسیدم گفت اصلا معلوم نیست ترکیب هاتش چیه !

باد صورت و شکم و رون پا ، نابودی کبد و کلیه م معده ، سیاهی استخوان که دارویی نداره ، دو سه تاش از کا ...

من قبلا دو سه قوطی گین اپ خوردم الان بدن درد دارم نمیدونم از اونه یا ن