kjhzxcvb مدیر عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 220 عنوان یه راه چاقی بگین | مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 63 پست بابا هر کوفتی خوردم چاق نشدم چی بخورم؟ 🥲 1403/08/07 | 22:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghaمر عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 1523 باید جایی باشی که بهت خوش بگذره. حرص نخوری. بدو بدو نداشته باشی. و سیب زمینی آبپز محشره با روغن زیتون یا کره، زیاد بخور
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9640 عامل بدبختی جوونا چرا؟ اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
ishangol عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1542 عامل بدبختی جوونا کسایی که گفتن گین اپ بگم براتون که بنده چند قوطی مصرف داشتم و اگه زودتر نمیفهمیدم کبد+کلیه+استخوان هام سیاه و نابود میشدن در حدی که باد کرده بودن خدا بهم رحم کرد فهمیدم ، به شدت کورتون داره به شددددددت بزنید بخونید بفهمید چیه این قرصا کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .
ishangol عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1542 چرا؟ نوشتم پایین بخون کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .
oshin6958oshin عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 2936 قبل نهار میخوردی یا بعدش؟ تو روز یکی میخوردم وزن کرفتم و ثابت موندگین اپ انواع قرص انواع پودر جوانه گندم اب نشاسه سبی زمینی شیرموز تخم مرغ ...... خورده بودم اثرمیکرد ثابت نمیموند امگا سه حتی زینک حتی ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب
golnooshazimi60 عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3063 فقط از عطاری هیچ قرصی نخر که بدبخت میشی و کبدت داغون خود دانی ای گفتی خواهر جونم درآمد یکبار گرفتم خدا شاهده یکسال درگیر دوا دکتر آزمایش بودم شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...
oshin6958oshin عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 2936 وعده هاتو زیاد کن همش در حال خوردن باید باشی هر چی دستت اومد بخور اره افرسن وعده های زیاد غذای کم ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب
ishangol عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1542 ای گفتی خواهر جونم درآمد یکبار گرفتم خدا شاهده یکسال درگیر دوا دکتر آزمایش بودم کبد و کلیه ام باد کرده بود خدا بهم رحم کرد بهتر شدم دیر میفهمیدم استخوان هام سیاه میشد و جالبه که درمانی هم نداره!!! کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .
پادیلانتوس عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 6108 بهترین راه چاقی؛ دکتر تغذیه هس؛ طبق شرایط بدنی ؛بهت رژیم میده.پودر و قرصای چاقی که تو بازار هس؛ همشون کورتون داره؛ آب میان بافتی و ورم میاره.و کلی عوارض داره؛ هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9640 نوشتم پایین بخون بمن چ چطور منو ریپ میزنی میگی اشتباه میکی اذییت میشی بم بگی اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
kdgh عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5224 اره افرسن وعده های زیاد غذای کم غذا هم زیاد😂 من به بدبختی وزن اضاف کردم
ishangol عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 1542 بهترین راه چاقی؛ دکتر تغذیه هس؛ طبق شرایط بدنی ؛بهت رژیم میده.پودر و قرصای چاقی که تو بازار هس؛ همشو ... عوارضی که یکم پشت گوش بندازی قابل برگشت نیست و حسرت آدمی رو میخوری که قبل مصرف قرصا بودی کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .
oshin6958oshin عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 2936 غذا هم زیاد😂 من به بدبختی وزن اضاف کردم ن وعده ک زیاد بشه باید مراقب باشی هی کم ک م بخوری ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب