2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عامل بدبختی جوونا

چرا؟

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

عامل بدبختی جوونا

کسایی که گفتن گین اپ بگم براتون که بنده چند قوطی مصرف داشتم و اگه زودتر نمی‌فهمیدم کبد+کلیه+استخوان هام سیاه و نابود میشدن در حدی که باد کرده بودن خدا بهم رحم کرد فهمیدم ، به شدت کورتون داره به شددددددت بزنید بخونید بفهمید چیه این قرصا

کاربری دست چهار نفره پس ممنون میشم تعلیق نکنید .

قبل نهار میخوردی یا بعدش؟

تو روز یکی میخوردم وزن کرفتم و ثابت موند

گین اپ انواع قرص انواع پودر جوانه گندم اب نشاسه سبی زمینی شیرموز تخم مرغ ......  خورده بودم اثرمیکرد ثابت نمیموند امگا سه حتی زینک حتی

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

وعده هاتو زیاد کن همش در حال خوردن باید باشی هر چی دستت اومد بخور

اره افرسن 

وعده های زیاد غذای کم

ميگویند تنهایی پوست آدم راکلفت ميكندميگویند عشق دل آدم را نازک میكندميگویند درد آدم راپیر ميكندومن امروزکرگدن دل‌ نازکی هستم که پیر شده///آرزوکردم بعدازتوعاقل نشوم ..ایرج طهماسب

ای گفتی خواهر جونم درآمد یکبار گرفتم خدا شاهده یکسال درگیر دوا دکتر آزمایش بودم

کبد و کلیه ام باد کرده بود خدا بهم رحم کرد بهتر شدم دیر می‌فهمیدم استخوان هام سیاه میشد و جالبه که درمانی هم نداره!!!

بهترین راه چاقی؛ دکتر تغذیه هس؛ طبق شرایط بدنی ؛بهت رژیم میده.

پودر و قرصای چاقی که تو بازار هس؛ همشون کورتون داره؛ آب میان بافتی و ورم میاره.و کلی عوارض داره؛ 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
نوشتم پایین بخون

بمن چ چطور منو ریپ میزنی میگی اشتباه میکی اذییت میشی بم بگی

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بهترین راه چاقی؛ دکتر تغذیه هس؛ طبق شرایط بدنی ؛بهت رژیم میده.پودر و قرصای چاقی که تو بازار هس؛ همشو ...

عوارضی که یکم پشت گوش بندازی قابل برگشت نیست و حسرت آدمی رو میخوری که قبل مصرف قرصا بودی

غذا هم زیاد😂 من به بدبختی وزن اضاف کردم

ن وعده ک زیاد بشه باید مراقب باشی هی کم ک م بخوری